MANAFU*

Abonamente Evensys

Bagajele care se platesc singure

Orion Travel Tech, o companie înființată de un fost steward pasionat de tehnologie și publicitate, intenționează să revoluționeze felul în care plătim taxele de bagaje când zburăm cu companiile aeriene. Mai precis, orice călător poate să scape de povara taxei pe bagaj optând pentru un geamantan personalizat cu mesaje publicitare.

Orion vine astfel în întâmpinarea celor care călătoresc, dar și a companiilor care își doresc reclamă la înălțime și mai ales în aeroporturi (și în drum spre și de la aeroport la hotel).

Clienții își vor putea personaliza de până la patru ori pe an valizele cu niște carcase interschimbabile pe care se regăsesc mesaje publicitare diferite.

Mai mult, pentru primii clienți, Orion oferă câte două trollere (bagaj de mână și de cală) gratuite, abonament pe viață gratuit la serviciile Orion și un gift card cu suma de 50 de dolari, bani ce pot fi folosiți atunci când faceți check-in-ul bagajelor.

Serviciul este deocamdată disponibil doar în aceste țări: Brazilia, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Portugalia, Germania, Spania, Anglia, Filipine și Argentina.

Sursa: Springwise

1 comentariu

  1. Ovidiu says:

    Prea lung video de prezentare…

Comentează