MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone pregateste lansarea iPhone 6S in Romania (P)

vodafone-lipscani

Ca în fiecare an, Vodafone pregătește o mare lansare pentru cel mai nou iPhone. Anul acesta, va oferi spre vânzare noile iPhone 6S și iPhone 6S Plus începând din noaptea dintre 8 și 9 octombrie. Este prima dată când telefoanele Apple ajung oficial atât de repede în România.

Ca de fiecare dată, Vodafone a anunțat în premieră preînregistrările pentru clienții interesați de achiziția unui iPhone, iar acum se află în plină campanie de precomenzi. Dacă vrei să ai cât mai curănd noul iPhone, îți recomand să îți rezervi unul de pe acum. Anul trecut, am așteptat o luna până am reușit să prind modelul dorit. Mereu era disponibilă altă variantă.

Cu abonamentul RED 89, doritorii pot achiziționa noul iPhone 6s la 0 euro sau noul iPhone 6s Plus la 99 euro.

Pentru joi seara (8 octombrie), Vodafone ține deschise până după miezul nopții 15 magazine din toată țara, pentru cei care vor să fie primii clienți. În București, vom sărbători lansarea noilor modele de iPhone la magazinul Vodafone din Centrul Vechi (Str. Lipscani nr.27), printr-un eveniment inedit.

Mai multe detalii vor fi disponibile in curand pe pagina de Facebook Vodafone Romania.

2 comentarii

  1. Angela says:

    Asteptam statisticile pentru a vedea cate vanzari au fost la nivel de Romania.

  2. […] am răspuns afirmativ invitației lui Cristian Manafu de a participa la #iPhone4Sparty, alături de alți bloggeri și prieteni. Am început seara cu o […]

Comentează