MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa primesti gratuit la cartela 10 GB de Internet de la Vodafone (P)

Era o vreme cand cu totii dadeam beep-uri sau vorbeam la 3 secunde. Acum avem atatea mii de minute la dispozitie, incat ne-am dori sa avem mai mult timp liber. Avem acum si Internet mobil, pe care il folosim din ce in ce mai mult. Imi aduc aminte cand aveam un abonament de BlackBerry cu un abonament de 256 MB / luna. Acum consum peste 5 GB lunar. Ne place asadar sa ne dam pe net de pe telefonul mobil.

Care e treaba cu Internetul gratuit?

Vodafone are in aceasta perioada una dintre cele mai indraznete actiuni din cate am auzit eu. Ofera gratuit Internet mobil, pana la 10 GB pe luna, tuturor utilizatorilor de cartele. DIN TOATE RETELELE!

Mai mult, printr-un sistem de puncte, utilizatorii pot primi un credit pe care il pot folosi la achizitionarea unor terminale.

Cum il primesti?

Vorbesti la telefon. Vorbesti la telefon cat mai mult si primesti Internet.

Daca esti utilizator de cartela Vodafone si activezi aceasta optiune, cand te suna cineva din Vodafone, castigi 1 MB si credit-telefon pe minut. Daca amandoi, de exemplu, aveti cartele Vodafone si v-ati activat opiunea, si vorbit la telefon intre voi, castigati impreuna.

Daca esti pe Vodafone si te suna cineva din alta retea, primesti 10 MB si credit-telefon minut. El sau ea va primi doar daca, fireste, s-a inscris in campanie. Adica daca si-a asociat numarul cu un numar de Cartela Vodafone.

Daca esti parte din alta retea, intai trebuie sa iti asociezi numarul actual cu un numar Vodafone. Nu se schimba nimic la tine, doar primesti net-ul pe o cartela Vodafone. Fie ca ai una veche prin casa pe care o poti inca reactiva, fie ca mergi la un magazin sau dealer Vodafone si ceri un SIM gratuit cu numar. Si astfel, daca tu client al altei retele de telefonie mobila apelezi un utilizator aflat in reteaua Vodafone, primiti amandoi cate 10MB si credit pentru telefon. Dar sa faci intai asocierea de care iti spuneam.

Cum ii faci pe oameni sa vorbeasca?

Aici e provocarea! Cum faci pe cineva sa te tina la telefon sau cum te combini cu alti utilizatori de cartela sa castigati net si puncte impreuna? Cauti o ruda indepartata cu care nu ai mai vorbit de mult timp si o pui pe speaker in timp ce joci un joc la calculator? Sau pur si simplu vorbesti cu un prieten intr-un mic concurs de rezistenta “fizica”. Desi stiu ca unii sunt de neoprit la telefon. Ce idei imi poti da?

Iti recomand ca inainte de a accesa aceasta oportunitate sa citesti conditiile complete de utilizare.

10 comentarii

  1. Cristina says:

    O alta idee pentru a vorbi mai mult: o suni pe mama atunci cand gatesti, sa iti spuna reteta pas cu pas, pana cand mancarea e gata, chiar daca sta doua ore la cuptor!

  2. Elena says:

    Interesanta strategie de marketing!

  3. francisc says:

    Internetul este cumva 4G?

  4. Joci cu un prieten un joc în rețea și, în loc de Skype sau alt program asemănător, folosești telefonul!

  5. francisc, tu ai un telefon si un abonament care suporta 4G? daca da, atunci sigur!

  6. George says:

    Da e 4G netu

  7. yulian says:

    Cum imi iau un telefon cu crdit

  8. Aiduan says:

    Foarte tare my vodafone

  9. Ionut says:

    Da super tare si eu mi-am luat 9 telefoane samsung e 1200 si un vodafone smart ultra 6 care face 880 lei oare se mai baga asa oferte ?

  10. Radu says:

    Vreau mega gratis

Comentează