MANAFU*

Abonamente Evensys

De vazut: Spectre

“Spectre” este unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an. Al 24-lea din seria James Bond – Agentul 007 și al patrulea cu Daniel Craig în rol principal. Este o dramă despre importanța controlului informației în zilele noastre și un film de acțiune în care eroul vrea să ajungă la capul organizației care i-a manipulat pe toți bandiții din filmele anterioare. Personal, mă așteptam la un alt scenariu, mai puțin improvizat.

Filmul începe cu una dintre cele mai intense scene de acțiune văzute de mine în ultima vreme. Un elicopter “delirează” (nu survolează) o piață plină de oameni. Este și cea mai incredibilă secvență din film, “Spectre” fiind în general foarte moderat în cascadorii și scene ireale, cumva opusul “Mission Impossible” sau “Furious 7”.

Pentru mine, Daniel Craig este și acum un actor neașteptat în acest rol. De fiecare dată însă reușește să te facă să îl placi, așa cum câteodată te face să crezi că se potrivește mai mult cu costumele pe care le poartă decât cu replicile primite.

“Spectre” este un film “greu”, durează 2 ore și jumătate, are o atmosferă apăsătoare, cu multe cadre strânse, fără multă strălucire că în vechile filme, dar cu multă acțiune.

Eu rămân la părerea că Skyfall a fost cel mai bun film din seria cu Daniel Craig.

***

Am vizionat filmul în cadrul unei proiecții speciale, în organizarea Heineken România la Băneasa Shopping City, alături de oameni din media, digital și fashion.

2 comentarii

  1. Bogdan says:

    Subscriu ca Skyfall a fost mai bun. Dar nu stiu daca mai bun decat Casino Royale.

  2. GadgetLab says:

    Dintre toate filmele James Bond vazute pot spune ca cele 4 cu Pierce Brosnan mi se par cele mai reusite. Sa fi fost oare si din cauza varstei fragede? Sincer nu cred pentru ca am revazut destul de recent doua din ele si pot spune ca au un farmec aparte fata de filmele James Bond cu Daniel Craig.

Comentează