MANAFU*

Abonamente Evensys

Uber anunta calatoriile premium pentru Bucuresti

uberselect

Începând cu această săptămână, utilizatorii Uber din Bucureşti vor putea accesa UberSELECT, un nou serviciu care oferă un grad sporit de confort, la preţuri accesibile. Acest serviciu, care până acum a fost disponibil doar în afara Europei, va funcționa pentru prima dată și în capitala României.

Până acum, bucureștenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferită de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum să aleagă dintre o varietate de mașini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat și Skoda Octavia, care sunt deținute de către șoferi parteneri cu evaluări foarte bune. Fiecare călătorie va oferi un plus de lux – o sticlă de apă pentru fiecare pasager, un serviciu de calitate, însă la un preț pe care și-l poate permite oricine.

Cu UberSELECT, o călătorie din zona podului Pipera până la Piața Iancului va costa, în medie, 20 lei. Toate călătoriile cu Uber se efectuează fără numerar, iar plata se face direct de pe cardul înregistrat în cont. În plus, toate prețurile sunt complet transparent și o detaliere a tarifelor va fi disponibilă și pentru UberSELECT imediat ce serviciul devine disponibil pe 19 noiembrie, pe uber.com/bucharest.

Noii utilizatori Uber pot încerca gratuit serviciile uberX sau UberSELECT: introducând codul “UBERBUC” în secțiunea Promoții, prima cursă va fi gratuită (în limita a 30 lei discount, până pe 31 decembrie 2015).

1 comentariu

  1. “Succesuri…!”

Comentează