MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum lupta Volkswagen pentru a recapata increderea clientilor

Lumea auto și nu numai a fost “îngrozită” de manipularea testelor de emisii și de consum pentru modelele diesel vândute de Volkswagen în US, caz cunoscut acum sub numele Dieselgate. A fost o lovitură pentru cea mai mare companie auto din lume și pentru mulți fani ai unui brand foarte frumos și cu modele iubite.

Au trecut două luni de la declanșarea scandalului și Volkswagen a decis să meargă mai departe, cum e și normal. Deși a reluat de ceva vreme publicitatea TV, cu un spot mai vechi, zilele acestea a ieșit cu prima reclamă ce are legătură cu Dieselgate.

În US, va rula o campanie în print și online cu mesajul “lucrăm să îndreptăm lucrurile”. De fapt, reclama este o scrisoare semnată de președintele companiei în America, în care acesta cere un pic de timp și răbdare pentru rezolvarea problemelor semnalate și oferă tuturor celor afectați (posesori ai modelelor în cauză) un card de 500$ pentru orice cumpărături doresc, un voucher de 500$ pentru achiziții viitoare la Volkswagen și asistență rutieră gratuită timp de 3 ani.

VW Ad

***

Autorul blogului Manafu.ro a deținut în trecut un model Volkswagen cu motor diesel.

Comentează