MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce iese cand strangi 4 familii de bloggeri in bucataria lui Chef Foa

chefxperience-staropramen

Să pui câțiva bloggeri să gătească în jurul unei singure mese, alături de un Chef recunoscut nu pare o idee foarte bună la prima vedere. Însă minuni pot apărea și într-o buctarie care se anunța foarte vocală și competitivă, așa cum se întâmplă uneori și în blogosferă.

După ce am gătit în familie, săptămâna trecută, am acceptat invitația, tot de la berea Staropramen, de a intra din nou în bucătărie, de data aceasta împreună cu Chef Foa și alți câțiva bloggeri. Inițial, am crezut că va fi o competiție între noi, însă odată ajunși la ChefXperience, am avut o seară specială, în care am gătit cot la cot cu toți, însoțiți de familii, așa cum se vede în acest clip.

Și tu poți găti împreună cu Chef Foa

Dacă ți-a plăcut experiența noastră culinară, te invit pe pagina de Facebook a Staropramen, să intri în aplicația ChefXperience, programul online de gătit și voie bună alături de Chef Foa. Poți câștiga mai multe premii și poți interveni direct în ce gătește celebrul Chef în bucătărie.

Concursul meu cu bere Staropramen

Și pentru că se apropie sărbătorile, când ne întâlnim cu familia sau cu prietenii, lansez un concurs rapid, având că premiu un bax de bere cu 24 de sticle de Staropramen Nefiltrată, că tot am gătit ceva bun care să meargă bine cu această bere. Îți dau și rețeta mea ca să faci senzație în bucătăria familiei.

Tot ce trebuie să faci este să te uiți la clipul video și să îmi spui într-un comentariu ce a gătit familia Cismaru (foto). Primul care ghicește primește berea. Voi păstra comentariile însă în moderare pentru următoarele 2 zile.

cismarii

Distracția are loc și în bucătărie

Să aduni în jurul unei mese câțiva oameni fără veleități de bucătari poate fi o experiență foarte distractivă și cu mult bun gust. Deși toate rețetele alese păreau la început foarte grele, fiecare familie a creat adevărate minuni, cu atât mai mult cu cât am avut provocarea de a pregăti feluri care să se potrivească celor 4 sortimente de bere Staropramen de la noi.

Chef Foa a avut mai multă răbdare decât mă așteptăm și a reușit să ne coordoneze pe toți astfel încât să ducem la bun sfârșit rețetele. Mai mult, ne-am distrat și ne-am ajutat când a fost nevoie, ca o echipă într-o bucătărie aglomerată.

supa-crema-dovleac

La finalul serii, familiile Manafu, Buhnici, Vrînceanu și Cismaru au deschis o bere și și-au propus ca la bătrânețe să deschidă împreună un restaurant.

UPDATE: Baxul de 24 de beri Staropramen a fost câștigat de Robert Savlovschi.

9 comentarii

  1. Narcis Murgulet says:

    Budincă de Tapioca

  2. Narcis Murgulet says:

    Supa crema de dovleac

  3. Savlovschi says:

    Familia Cismaru a gatit curcan la cuptor umplut cu urda, branza de capra și spanac trase în unt.

  4. Emilian says:

    Curcan dezosat și umplut 😀

  5. Baltag Lacramioara says:

    Curcanul dezosat și umplut 🙂

  6. Gabriel says:

    Au gătit Curcan dezosat și umplut…

  7. Curcan umplut

  8. Natural says:

    Pare curcan umplut cu legume si stropit din belsug cu bere Staropramen 🙂

  9. Cristi Paleologu says:

    Salut!

    Raspunsul la intrebarea ta este: curcan umplut si a folosit Staropramen Prague – bere neagra.

    Multumesc.

Comentează