MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa trimiti mesaje de dincolo

Știți filmele alea în care decedatul însărcinează pe cineva să ruleze un film cu el, film care mereu începe cu “Dacă urmăriți mesajul acesta, înseamnă că am murit”? Ei bine, de acum oricine poate să facă asta.

SafeBeyond a lansat serviciul de livrare postumă a mesajelor. Astfel, dacă îți place să-ți faci o intrare dramatică, poți să și “ieși” la fel, cu un mesaj pe post de testament, în care să-ți lași toată averea Bisericii sau chiar statului, așa cum am auzit că se întâmplă în unele telenovele.

Concret, ce oferă SafeBeyond?

Compania vrea să facă despărțirile mai ușoare și să le ofere celor rămași posibilitatea de a vedea o ultimă înregistrare cu persoana care a decedat. Filmările sunt stocate gratuit în cloud-ul Amazon, iar clienții au parte de garanție “după viață” de distribuire a mesajelor.

În plus, ca să fii sigur că în urma ta nu rămân conturi de social media active, pe wall-urile cărora îți poate posta oricine (și, oroare, să-ți ureze mulți ani fericiți de ziua ta!), SafeBeyond îți dă posibilitatea să transferi toate parolele către un urmaș ales de tine. Acesta va putea să închidă conturile de social media, dar și să dispună după bunul plac de emailurile tale, de fișierele de pe desktop și de pe telefonul mobil.

Poți programa trimiterea oricâtor mesaje în viitor: o urare către nepoțel în ziua când împlinește 21 de ani, un mesaj pentru fiul tău în ziua în care se căsătorește (dacă tu nu știi data poți apela la o persoană de încredere care să o adauge în sistem), un mesaj care îi apare soției pe telefon când își dă check-in într-un loc “al vostru” etc.

Serviciul este gratuit în limita a 1 GB, respectiv 8 dolari pe lună pentru 30 GB.

1 comentariu

  1. Șerban says:

    Pe cine dau în judecată, dacă nu-și respectă promisiunile? Sau doar aștept să ne întâlnim? 🙂

Comentează