MANAFU*

Abonamente Evensys

SafeDrive merge in finala Chivas The Venture, de la Shanghai

tudor-cobalas

Mă bucur foarte mult că aplicația SafeDrive va reprezenta România la finala mondială a competiției Chivas The Venture, de la Shanghai. În urmă cu două luni, v-am vorbit despre competiție, din rolul meu de ambasador, și de implicarea în susținerea echipei XL Team, dezvoltatorul aplicației. Mulțumesc așadar, la scenă deschisă, tuturor celor care au votat pentru ei.

SafeDrive este aplicația mobilă care diminuează numărul accidetenlor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan. Aplicația încurajează șoferii să renunțe la folosirea telefonului mobil în timpul condusului, recompensându-i cu puncte. Punctele accumulate se transformă în vouchere, care pot fi folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achiziționarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive în secțiunea MarketPlace a aplicației.

The Venture este competiţia globală pentru antreprenoriat cu impact social, lansată de Chivas Regal, ce pune pe masă un premiu fabulos de 1 milion $ și o ocazie pentru start-up-uri de a-și prezenta viziunea prin care afacerile lor pot face bine societății.

În finala locală a competiţiei The Venture, SafeDrive a concurat alături de alte 4 business-uri româneşti cu impact social: Babele, Bookster, ORIN System şi Symme3D. Cei 5 finaliști au trebuit să își demonstreze abilitățile de business în cadrul a 4 probe, coordonate de membrii juriului format din Marius Ghenea, Andreea Esca, Cristian China Birta şi Tudor Furir. La sfârşitul probelor, SafeDrive a convins juriul că merită să meargă mai departe şi să reprezinte România la Shanghai.

Tudor Cobâlaş (foto), Co-Founder SafeDrive, va merge în finala globală a competiţiei The Venture în perioada aprilie – iulie 2016, alături de alți 19 antreprenori din țări de pe tot globul. Astfel, pentru Tudor urmează experiența unui Accelerator de business în Los Angeles şi participarea la pitch-ul final de la Shanghai, locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor.

***
Chivas Regal este un brand global de whisky și principalul scotch whisky al producătorului Chivas Brothers, fiind prezent în peste 150 de tări din Europa, Asia și America. Gamă Chivas se remarcă prin stil, consistență și exclusivitate și cuprinde băuturile Chivas Regal 12, 18 și 25 Year Old.

1 comentariu

  1. Andrei says:

    Felicitari!

Comentează