MANAFU*

Abonamente Evensys

Spellground, un nou festival pentru agenda de vara

Încă așteaptăm un festival adevărat în București, după dispariția Bestfest. Până îl vom avea, ne putem bucura de multe evenimente muzicale care cresc în alte orașe mari din țară sau în zone pitorești. Cel mai recent festival anunțat este Spellground, o nouă ocazie de întâlnire a celor pasionați de muzică de nișă sau de artiști din noul val.

Spellground înseamnă 72 de ore de muzică live, activități artistice și culturale și multă distracție, între 12 și 14 august. Organizatorii vor ridica trei scene (Headliners Stage, Electro Stage și New Comers) în frumoasa zonă a Cetății Capidava, la 50 km de Constanța și 160 km de București. O serie de 12 concerte a fost deja anunțată (6 internaționale și 6 locale). Le puteți vedea pe afișul de mai jos. Știu că pe listă se mai află câteva nume foarte interesante, pe care sper să le văd confirmate cât mai curând.

Primele 2.000 de abonamente s-au epuizat în mai puțin de o săptămână de la anunțarea festivalului, la prețul de 200 de lei. Pentru următoarele promoții urmăriți site-ul evenimentului sau Eventim.ro.

afis-spellground

2 comentarii

  1. Ana-Maria says:

    Cine sunt organizatorii?

  2. Doru says:

    Festival mare… Summerwell!

Comentează