MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai bune 15 reclame de la Super Bowl 2016

Super Bowl este nu doar un mare eveniment sportiv, ci și un adevărat festival de publicitate. An de an, brand-urile  se întrec în creativitate, uneori cu aceeași pasiune pe care o au cele două echipe din teren. Să nu mai punem la socoteală că, în seara finalei de fotbal american, difuzarea reclamelor are cel mai mare preț. Anul acesta o secundă de publicitate a costat 170.000$. Altfel spus, un spot de 30”, standardul în calupul de reclame TV, a avut nevoie de un buget de media de peste 5 milioane $. Analiștii au apreciat o creștere a prețului de difuzare cu 10% față de 2014 și 2015.

Acum, despre reclame. Am urmărit toată colecția de anul acesta și, din păcate, nu pot spune că am rămas cu o reclamă memorabilă, una care să fie reprezentativă pentru această ediție a Super Bowl. Nici măcar Budweiser – care a dominat ultimele finale – nu a mai venit cu ceva mieros. Probabil nu a dorit să difuzeze o supă reîncălzita (vezi 2014 și 2015).

Am ales deci cu greu anul acesta 15 reclame pe care să vi le recomand. Nu le-am mai pus într-o ordine, pentru că nu am putut alege un Number 1, însă mi-ar plăcea să aflu ce ați apreciat voi.

AUDI

SNICKERS

BUDWEISER

DORITOS

HYUNDAI

AXE

HYUNDAI

T-MOBILE

COLGATE

AVOCADOS FROM MEXICO

PANTENE

BUDWEISER

PAYPAL

KIA

HEINZ

Puteți viziona toate reclamele aici.

4 comentarii

  1. George says:

    “Commander” de la Audi cu noul R8 V10 plus mi se pare cel mai tare 😀

  2. Sincer, si eu tot Audi as pune pe primul loc din tot ce e acolo. Dar nu e memorabila cum e Doritos. Care mi se pare cam puerila.

  3. […] Pe blogul lui Manafu găsim un top 15 reclame de la Super Bowl 2016: […]

  4. diana says:

    Cea de la AUDI e pur si simplu geniala!….

Comentează