MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa iti “salvezi” viata cand aproape ai uitat de Valentine’s Day

Cadouri-Ziua-Intragostitilor-compressor

Dragi bărbați, un studiu american spune că 53% dintre femei vor încheia relația dacă partenerul uită de Ziua Îndrăgostiților. Aveți deci mari șanse să intrați în mari probleme, în zilele următoare, dacă nu ați luat încă un cadou partenerei.

Dragi femei, nu am o statistica legată de câți bărbați ard de nerăbdare să primească un cadou de Valentine’s Day, însă va spun sigur că mereu s-ar bucura de un mic gadget.

Scuza cu “Nu am avut timp, am fost foarte ocupat!” nu mai ține în prezent, pentru că va primi cel mai adesea contra-replica “Puteai foarte ușor să comanzi online!”.

Se pare însă că mai toți oamenii conștienți de urmările catastrofale ale unui Valentine’s Day ratat comandă online în ultimul moment, ceea ce aglomerează zilele acestea toate serviciile de curierat și în multe cazuri livrările sunt întârziate. Și curierii sunt oameni, nu-i așa?!

Fiind conștienți de importanță Zilei Îndrăgostiților, cei de la Flanco s-au gândit să reamintească tuturor – bărbați și femei – că în cazuri speciale (a se citi “de ultim moment”) pot foarte ușor să comande online produsele dorite și să le ridice apoi în drum spre casă sau spre o întâlnire din unul dintre cele 104 magazine ale rețelei sale, din toată țara.

Mai mult, ca să simplifice căutarea și să destindă nervii tuturor, Flanco a creat pe site o secțiune specială numită Valentine’s Day Shop, cu multe sugestii de cadouri. Intrați cu încredere, aveți și un demo video! De altfel, opțiunea comandă online, ridică din magazin este disponibilă și de Dragobete, și în tot restul anului. De reținut deci și pentru alte ocazii speciale.

Apropo, Valentine’s Day e pe 14 februarie, duminica asta!

***
Blogul Manafu.ro sustine campania Flanco de Valentine’s Day

Sursa foto: Brandon Warren

Comentează