MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: LG G5

LG face telefoane foarte bune. Nu are însă forța de promovare a altor brand-uri și nici un fan-base atât de puternic precum Apple sau Samsung. LG mereu a inovat – și amintesc aici doar modelul Flex – și continuă acum, cu noul G5, să atragă atenția celor care știu să aprecieze cu adevărat un telefon cu specificații foarte bune. Iar prin pachetul de dispozitive complementare, G5 este primul smartphone. Și mai mult decât atât. Iată ce promite terminalul proaspăt lansat.

Carcasă integral metalică, subțire, care permite îndepărtarea bateriei prin slide-out și cu un design de tip modular care oferă o experiență mult mai bună de utilizare.

Aplicația LG Friends care aduce împreună mai multe dispozitive, telefonul putând fi transformat într-un aparat de fotografiat digital, player Hi-Fi și chiar mai mult.

Obiectivul superangular de 135 de grade care permite utilizatorilor să selecteze între obiectiv standard sau cu unghi larg pentru a obține mai multe elemente în cadru.

Ecranul Always On care păstrează vizualizarea notificărilor în timp real, oricând, fără a fi nevoie de utilizarea întregului ecran al smartphoneului.

Sticla 3D Arc a ecranului de 5.3 inch care creează o curbă fină și o suprafață netedă și colorată.

Camera LG CAM Plus care poate fi atașată prin fanta bateriei pentru a oferi o prindere confortabilă și control convenabil ca în cazul unei camere individuale.

Dispozitivul LG 360 VR care poate fi conectat cu G5 printr-un cablu dedicat, pentru a simula o vizionare pe un TV de 130 inci la o distanță de 2 metri.

Aparatul foto LG 360 CAM care poate fi conectat la G5, cu unghi de 360 de grade, două camere de 13 MP cu unghi larg de 200 de grade, baterie 1,200mAh și memorie internă 4GB, care poate fi suplimentată de un card microSD.

Dispozitivul LG Rolling Bot care se rostogolește ca o minge, în același timp realizând imagini și clipuri video cu ajutorul camerei de 8MP integrate.

Setul de căști de top H3 by B&O PLAY care înlătură zgomotul și este compatibil cu sunetul de înaltă calitate de pe LG Hi-Fi Plus prin intermediul B&O Play.

Specificații esențiale

• Chipset: Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 820 Processor
• Ecran: 5,3 inch, Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 554ppi)
• Memorie: 4GB LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD (până la 2TB)
• Cameră: Principală: Standard 16MP, Wide 8MP / Frontală: 8MP
• Baterie: 2,800mAh (detașabilă)
• OS: Android 6.0 Marshmallow
• Dimensiuni: 149.4 x 73.9 x 7.7~8.6mm
• Greutate: 159g
• Rețea: LTE / 3G / 2G
• Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Tip-C 2.0 (compatibil 3.0) / NFC / Bluetooth 4.2
• Culori: Argintiu / Titan / Auriu / Roz

1 comentariu

  1. Diana says:

    Si eu tocmai am primit un Nexus 5X, realizat in colaborare cu LG si sunt super multumita de el. Trecerea de la HTC marcheaza o diferenta enorma.

Comentează