MANAFU*

Abonamente Evensys

Fenomenul Netflix ajunge si in lumea jocurilor

Netflix încearcă să cucerească lumea, schimbând atât modul în care noi privim la televizor, cât și mecanismele unei industrii conservatoare. Mai mult, îi inspiră și pe alții.

Cu un abonament lunar de 5,99 euro, Utomik este un serviciu care oferă posilibitatea de a juca online oricare dintre cele 145 de jocuri, oricând, așa cum și Netlix ne pune la dispoziție filme și seriale în schimbul unui abonament lunar.

Prețul întreg al abonamentului este de 9,99 euro, dar pentru că acum este în open beta, abonamentul este redus. În plus, poți testa serviciul timp de 14 zile, gratuit.

Utomik promite gaming nelimitat și ridicol de rapid, accesibil cu un singur click, precum și noi titluri adăugate în fiecare săptămână.

Jocurile disponibile pe Utomik sunt stocate în cloud, doar “bucăți” de informație fiind descărcate, la început, în calculatorul celui care joacă. Pe măsură ce jocul avansează, și mai multă informație se descarcă, doar că nu toată dintr-o dată, așa cum este cazul cu jocurile tradiționale și care ocupă mult spațiu pe hard-ul jucătorului.

Cu titluri precum Darksiders, Overlord, Titan Quest, The Raven și Evoland II, serviciul Utomik este disponibil în 30 de țări, printre care și România.

Utomik poate fi un experiment de succes și un alt pionier al schimbării felului în care noi consumăm conținut astăzi. Dacă Netflix a reușit să înlocuiască vechiul obicei de a închiria DVD-uri, nu văd de ce nu ar reuși și Utomik să influențeze lumea jocurilor.

1 comentariu

  1. cartus says:

    O lista completa cu jocurile unde gasim?

Comentează