MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogosfera de Fashion & Beauty ar trebui sa fie despre stil, nu despre barfa si invidii

digital-divas

Na, am spus-o! Da, eu, cel care de 5 ani face parte din echipa ce organizează anual cel mai mare eveniment dedicat blogosferei de Fashion & Beauty de la noi. Digital Divas a crescut foarte frumos – cu multă muncă din partea unei mari echipe și susținere din partea unor branduri – în ultimii ani. Să vezi la un loc 500 de oameni frumoși e o mare satisfacție pentru un organizator de evenimente. Să vezi asta și soarele pe cer toată ziua!

Dar cu tot efortul nostru de a face să fie bine, trebuie sa spună cineva public asta: Blogosfera de Fashion & Beauty ar trebui să fie despre stil, nu despre bârfă și invidii!

Nu voi aminti aici nimic însă despre frustrări și defulări. Pentru mine ca organizator nu contează. În schimb, voi face ceva ce ar fi trebuit sa faca mulți blogggeri care au fost la Digital Divas. Voi alege frumosul așa cum l-am întâlnit eu. Pentru că blogging-ul de fashion & beauty trebuie să fie și despre frumosul altora. Dacă ne place să punem pe blog ținutele favorite de la Oscar, Golden Globes, Grammy’s și Cannes, de ce nu am pune de la cel mai mare eveniment de blogging cu stil? Uite, am pus eu!

Cel mai bine îmbrăcate femei la Digital Divas 2016

 Sursa foto: The Bucharest’s

1 comentariu

  1. […] mai tare am apreciat activările, înghețata și partea de networking :). Dincolo de asta, aveți aici o selecție de ținute chiar ok, măcar cu asta să rămână cei care nu au fost la eveniment, nu? […]

Comentează