MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Canon te invita sa recunosti culorile originale

concurs-canon

Cineva mai înțelept mi-a spus cândva ceva de genul: “Daca vrei să intri într-o conversație cu o femeie, învață culorile. Să știi să faci diferențăa între fuchsia și magenta. Și niciodată să nu spui că rochia corai pe care o poartă e roșie sau, mai rău, roz”.

Mi-am adus aminte de acest sfat când echipa Canon mi-a vorbit despre site-ul CuloriOriginale.ro, unde îți poți testa cunoștințele coloristice într-un mic joc simpatic și poți câștiga una din cele 6 imprimante din gama Pixma. Trebuie doar să recunoști culorile în câteva minute. Eu am ezitat puțin și am reușit un scor de 90,4%. Cred că la o nouă încercare aș atinge un scor mai bun.

Canon promovează consumabilele originale

Culoarea este foarte importantă atunci când vrei o anumită calitate în imprimare. Iar Canon, prin campania “Culorile preferă originalul”, promovează acum în România utilizarea consumabilelor originale, care au beneficii clare în față soluțiilor “artizanale”: culori intense și durabile.

Campania se adresează celor care cumpără consumabile Canon, în perioada 1 mai-30 iunie. Clienții au posibilitatea de a câștiga câteva premii importante, prin tragere la sorți: un scuter Piaggio, un MacBook Air sau un Hooverboard.

Produsele participante în promoție sunt: consumabile originale pentru produsele din gamă MAXIFY, PIXMA și i-SENSYS, cumpărate de la partenerii autorizați Canon.

Comentează