MANAFU*

Abonamente Evensys

OLX ia cu asalt piata imobiliara, cu un nou site si o solutie CRM

olx-imobiliare

Putem spune ușor că OLX.ro este astăzi sinonim cu anunțurile publicitare online. Conform Alexa.com, este unul dintre cele mai vizitate 10 site-uri în România, alături de Facebook, YouTube, Google și Yahoo. În plus, lunar, 3,5 milioane de vizitatori vin să consulte anunțurile de vânzare și închiriere pentru apartamente, case sau spații de birouri. Mare lucru!

OLX pregătește acum câteva noutăți pentru începutul lunii august. Va integra 3 noi servicii pentru categoria Imobiliare, care înglobează peste 170.000 de anunțuri noi pe lună. Pe de o parte, profesioniștii din domeniu vor avea la dispoziție pachete personalizate pentru publicarea anunțurilor. Mai mult, agențiile vor aveala dispoziție o platformă de tip CRM, AstlaStock, prin care vor putea gestiona anunțurile și vor avea acces la informații în timp real pentru ofertele listate în cadrul site-ului.

De cealaltă parte, utilizatorii pot în continuare folosi serviciul gratuit, în limită a 3 anunțuri publicate lunar.

Însă cea mai importantă știre despre OLX este legată de lansarea unui site dedicat imobiliarelor și poziționarea ca furnizor de servicii premium. În prezent, secțiunea Imobiliare din cadrul OLX este în top 3 cele mai vizitate categorii din cadrul site-ului.

Așteptăm să vedem ce facilități va oferi și cum va integra opțiunile deja existente. Vă țin la curent cu lansarea.

***

Blogul Manafu.ro este implicat în campania de comunicare a OLX.ro

Comentează