MANAFU*

Abonamente Evensys

Parteneriat: EasyHost are un nou website

IMG_20160726_154658-600x450
Orice mare site începe cu o schiță pe hârtie. Sau așa ar trebui să înceapă. Când iei creionul sau pixul și mâzgălești ceva pe o foaie ruptă dintr-un blocnotes, ai făcut un pas important în dezvoltarea site-ului, economisești timp pe care altfel l-ai irosi prin ședințe și sesiuni de brainstorming, ai o direcție de pornire.

Așa au început partenerii mei de la EasyHost desenarea noului site. Ideea echipei de dezvoltare a fost să ofere o comunicare clară și directă, acces rapid la informație, o platformă de e-commerce intuitivă și să pună în valoare noile servicii de cloud computing.

Vă invit așadar să le faceți o vizită!

***
Blogul Manafu.ro este găzduit de EasyHost, în cadrul unui parteneriat ce durează deja de 6 ani.

3 comentarii

  1. Cătălin says:

    Drept să-ți spun, arată mai bine acum, decât înainte. Acum chiar exprimă ideea de Easy.. și simplu.

  2. Fost client says:

    Ai dreptate Catalin, “exprima ideea de Easy.. si simplu”, doar ca mult prea simplu…
    Versiunea anterioara preciza caracteristicile tehnice pentru shared hosting, acum, ne iau de prosti, si nu scriu nimic tehnic, nici macar ce versiuni de soft, sau care sunt pragurile de cpu load, memorie si altele, nici macar nu e legal ce fac ei acum, pentru ca nici in termeni si conditii sau SLA, nu scriu concret detaliile tehnice, si asta sfideaza legile la nivel de contracte.
    Eu unul am avut un pachet de shared hosting la ei, si au fost foarte limitati la nivel de versiuni de php, modul de backup-uri automate, export/import de baze de date, suportul tehnic care “se facea ca ploua” cand site-urile erau atacate(pentru ca toti aveau acelasi IP – shared… si gazduiau tot felul de site-ul care erau atacate in fiecare zi, si te trezeai ca toate site-urile tale erau picate din cauza unui alt site care era gazduit pe acelasi ip)… sincer, pacat ca in loc sa fie transparenti, incearca sa vanda niste cutiute cu surprize, si in special la trecatori si nu la cei care sunt cu adevarat in domeniu. Ar trebui sa inteleaga ca cei care cumpara servicii de la ei sunt in proportie ff mare, persoane tehnice, si cred ca majoritate, nu au cheful si timpul necesar sa-i sune sau sa le trimita mailuri ca sa-i intrebe ce e inclus cu adevarat in pachet.
    aa da, era sa uit, IP-ul dedicat(f necesar pentru certificate ssl), e la mare pret la ei, pe cand restul hosturilor ti-l pot aloca gratuit, in pachetele medii spre mari, la fostul hostway, costa minim 150ron, chiar daca aveai pachetul advanced… Ca sa nu mai zic ca Let’s encrypt nici macar nu e in plan…

  3. Ce-i drept nu prea era prietenos vechiul site…

Comentează