MANAFU*

Abonamente Evensys

Cautam un coleg nou la Evensys

evensys

Deschidem din nou ușa la Evensys unui proaspăt absolvent sau masterand, interesat să își dezvolte o carieră în marketing și comunicare. De fapt, jobul nostru entry-level implică mai multe discipline din comunicare. E un job 360°, cum îmi place mie să spun, în care colegul nostru / colega noastră învață să stăpânească PR-ul, marketingul, online-ul și organizarea de evenimente.

Căutăm un om responsabil și deschis la minte. Muncim mult și greșim puțin. Învățam din mers de multe ori și ne adaptăm la nou. Avem perioade aglomerate, dar și momente în care ne punem gândurile în ordine și ne pregătim pentru noi sezoane de conferințe. E un job foarte bun pentru cineva care încă nu și-a găsit drumul în comunicare. Îmi place să cred că toți colegii noștri au învățat foarte multe la noi și au ales înțelept următorul pas în carieră.

Cerințe

Candidatul ideal este student în ani terminali (facultate sau Master) sau proaspăt absolvent. Cei mai mulţi colegi au venit din zona comunicării şi au avut o minimă experienţă (internship, voluntariat) în organizarea de evenimente, în agenţii de PR, sau asociaţii studenţeşti.

Responsabilităţile includ:
• Încheiere şi gestionare parteneriate media
• Redactare şi distribuţie comunicate de presă
• Realizare prezentări de eveniment
• Redactare/editare de texte pentru diferite materiale interne (print şi online)
• Monitorizare presă: calitativ, cantitativ
• Actualizarea site-ului companiei şi gestionarea site-urilor de evenimente
• Gestionarea furnizorilor
• Aport în derularea logistică a evenimentelor: actualizare baze de date, selectare şi editare liste invitaţi, trimiteri prin poştă, fotocopieri documente, derulare evenimente, asistenţă la amenajarea locaţiilor pentru evenimente
• Trimitere comenzi; cereri de oferte
• Raportare la nivel intern

Cei care îşi doresc să ne fie colegi pot trimite, pâna la 1 septembrie, un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office [@] evensys [.] ro, având Subiectul: “Aplicaţie Job Evensys”.

5 comentarii

  1. razvanbb says:

    Frate, angajatul asta tre’ sa faca tot in firma voastra. Voi ce mai munciti dupa ce-l angajati? Plecati in concediu? 🙂

  2. Nu e chiar tot acolo, dar ne-ai dat o idee buna sa mai punem peste!

  3. […] Job Evensys (PR, marketing, online, organizare de evenimente) […]

  4. Victoria says:

    Buna seara! Imi puteti spune, va rog, de cand doriti inceperea colaborarii, programul si sediul de unde o sa se lucreze? Multumesc!

Comentează