MANAFU*

Abonamente Evensys

Femeile din viata mea

În toată cariera mea, am fost înconjurat de femei. Am colaborat, lucrat și creat alături de ele. De fapt, cea mai mare parte din dezvoltarea mea profesională lor li se datorează. Am avut, firește, și modele masculine, bărbați care mi-au dat un vot de încredere și care pentru scurt timp mi-au fost mentori.

După ani buni de experiență, pot spune că oamenii pe care îi întâlnim, cel mai adesea, la începutul carierei noastre sunt cei care ne influențează cel mai mult parcursul. Șefi sau simpli colegi, fiecare își lasă o amprentă asupra noastră. De la unii furăm meserie, de la alții aflăm ce nu ar trebui să fim. Pot spune acum liniștit că de la femei am luat numai părți bune.

Am primit din partea brand-ului Dero invitația de a scrie despre femeile care mi-au atins viața profesională. Sunt femei puternice, creative, hotărâte și frumoase cărora astăzi le sunt recunoscător.

Sunt recunoscător femeilor din familie care au crezut în aspirațiile mele, care mi-au încurajat visul de a deveni jurnalist, într-o perioadă când era mai cool să dai la Drept sau la ASE și îți vedeai aranjată viața. Cu bunătate și bucurie mi-au urmărit evoluția și mi-au ghidat cu eleganță pașii când alunecăm sau chiar cădeam. Mama, sora și bunica mi-au fost mereu alături. Am fost bun, creativ și echilibrat datorită lor.

Sunt recunoscător femeilor care mi-au dat prima șansă pentru o carieră adevărată în jurnalism. În ziua în care am scris acest text, Ziarul Financiar a împlinit 18 ani de la apariție. A fost primul meu loc de muncă adevărat. Am sărbătorit și eu așadar majoratul profesional. Trebuie să mulțumesc echipei de atunci. Eram singurul bărbat din echipă. Mi-a făcut plăcere să le prepar cafeaua, să le cumpăr prânzul sau să le fiu chiar șofer, la nevoie. Dar mai mult de atât, mi-a plăcut să fiu în preajmă lor și să învăț de la fiecare câte ceva. Nora, Sorina, Marta, Dana, Cristina și Diana mi-au fost surse de inspirație și fiecare în parte un mic mentor.

Sunt recunoscător celei care mi-a dat aripi, celei care mi-a insuflat curaj și ambiție, celei care mi-a susținut orice idee. Nu cunosc o femeie mai puternică, care să lupte atât de mult și să țină piept multor provocări. E eroul meu! Mi-a arătat cum se construiește o viață și mi-a arătat lumea întreagă. Nu aș fi fost astăzi unde sunt fără ea în dreapta mea. Fără Marta.

Sunt recunoscător celor două femei care mi-au deschis ochii spre antreprenoriat și m-au primit în echipa lor. Tot ce am devenit în ultimii 10 ani li se datorează într-o bună măsură. Am devenit o familie și asta a făcut că afacerea noastră să își păstreze mereu prospețimea și creativitatea. Este mare lucru să mergi la birou relaxat și dornic să faci multe lucruri frumoase. Valentina și Dana sunt partenerele perfecte și ne completam reciproc toți trei.

Sunt recunoscător prietenelor mele, Alexandra, Nicoleta și Sonia, alături de care visez să vizitez lumea întreagă și care îmi întregesc familia și îmi înveselesc vacanțele.

Poate am fost un om norocos, poate am fost un om ascultător, poate am fost un om atent la cei din jurul meu. Ce pot să mai zic?! Am avut parte de susținerea multor oameni deosebiți.

***
Pentru aniversarea de 50 ani, DERO a creat campania “De 50 de ani DERO împrospătează România cu toată bucuria”. E o campanie care își propune să le reamintească românilor de lucrurile frumoase pe care le pot realiza dacă își păstrează optimismul și bucuria în viața de zi cu zi. În cadrul campaniei, publicul are parte de mai multe surprize și de un premiu special de 50.000 lei. Detalii pe site-ul campaniei.

Blogul Manafu.ro susține campania aniversară a brand-ului DERO.

Comentează