MANAFU*

Abonamente Evensys

Stilul se transmite de la o generatie la alta

Tradiția stilului masculin impecabil se transmite din generație în generație. Cu acest gând am acceptat invitația brand-ului de haine premium Consiglieri de a deveni alături de Nicolas, în formulă tata și fiu, ambasadorii online ai colecției de toamnă-iarnă Senza Età.

Nouă ne place să ne jucăm și ne jucăm deja de cinci ani și cu hainele. În fiecare an, de ziua lui Nicolas ne îmbrăcăm la fel și facem o poză pentru prietenii de pe Facebook.

Anul acesta am mers însă mai departe alături de Consiglieri. Am creat împreună două ținute de toamnă pentru tată și fiu. Am trecut prin toate etapele unui serviciu de haine pe comandă (su misura, cum spun italieni, sau made-to-measure, cum spun englezii). Am început cu măsurile, apoi am făcut două probe, ca în final să fim “actorii” unei ședințe foto, pe care noi am numit-o “Like FATHER Like SON”.

Colecția de toamnă iarnă “Senza Età” by Consiglieri adună elemente vestimentare clasice, subliniind conexiunea puternică dintre tată și fiu. Portretul propus de Consiglieri prin nouă colecție se bazează pe emoția parentală, dar mai ales pe linia clasică a ținutelor. De la costumul în două piese, la sacouri de inspirație britanică, paltoane în cut-uri clasice sau smoking-ul electrizant din catifea, toate articolele sunt potrivite bărbatului matur dar și tinerilor aspiranți.

Dedicată tuturor vârstelor, colecția “Senza Età” marchează atemporalitatea produselor Consiglieri. Indiferent de vârstă, sezon sau tendințe codul vestimentar primează. Serviciul Su Misura face posibil ca orice articol vestimentar să devină etalon de stil pentru orice vârstă sau măsură. Consiglieri mizează pe calitatea celor mai fine țesături ale caselor de prestigiu din Europa precum: Cerutti, Ermenegildo Zegna, Vitale Barberis Canonico, Ungaro, Holland & Sherry, Dormeuil sau Carnet.

Povestea colecției “Senza Età” se conturează într-o lume a bărbatului contemporan, bărbat ce reprezintă un model de integritate și stil masculin pentru următoarea generație. Conexiunea dintre tata și fiu este sugerată prin intermediul ținutelor, fie identice, fie personalizate.

Piesele colecției sunt disponibile în showroom-ul din Bd. Lascăr Catargiu, nr.34, București, putând fi personalizate la cerere.

 

1 comentariu

  1. Anca says:

    Hehe, sepcile fac tot filmul :))

Comentează