MANAFU*

Abonamente Evensys

Nou pe piata: Nespresso Selection Vintage 2014

Sunt client Nespresso de aproape 10 ani, de pe vremea când aparatele de espresso începeau să fie domesticite. Am început cu un model de business și abia după câțiva ani buni am trecut de modelul consumer. Zâmbesc acum când mă gândesc că abia așteptam să mai ies din țară pentru a-mi completa stocul de capsule Nespresso. Acum mă bucur de magazinul din București și mai ales de comenzile online.

Fiind un apropiat al brand-ului, am ocazia să gust de multe ori îln premieră noile sortimente. Astăzi am făcut cunoștiință cu prima cafea maturată de la Nespresso, Vintage Collection 2014.

Cafeaua maturată este o cafea realizata in conditii exceptionale, fiind deosebit de rara şi căutată. Procesul de maturare presupune pastrarea boabelor de cafea verde în mod deliberat timp de mai mulţi ani, in conditii speciale de depozitare, acestea permiţând modificarea structurii bobului de cafea si dezvoltarea unor noi dimensiuni senzoriale.

Nespresso a ales o cafea Arabica din plantații de la mari altitudini din ţinuturile muntoase columbiene. A fost recoltată în urmă cu trei ani şi apoi maturată pentru a obține un gust complex, cu note lemnoase elegante, note fructate delicate şi o textură fină, catifelată, aproape cremoasă.

Pentru a da importanță și mai mare acestei lansări, brandul recomandă savurarea acestui sortiment în pahare de sticlă, cu picior, în genul celor pentru vin.

Cafeaua vine în cutii de 10 capsule, iar prețul este 2,25 lei / capsulă.

Comentează