MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa iti faci o polita RCA online in numai 3 minute

Vrei nu vrei, o poliță RCA tot trebuie să îți iei dacă ai un autovehicul. O cere legea, după cum știm cu toții. Altfel, ne așteaptă o amendă de 1.000 – 2.000 lei, reținerea talonului și a plăcuțelor, ce să mai zic, un întreg circ nedorit!

Cum acum este sezonul în care mulți își înnoiesc polițele pentru asigurările obligatorii de răspundere civilă auto, o soluție ar fi achiziția online a unei astfel de polițe.

eMAG a creat aplicație web avansată pentru alegerea poliței RCA potrivite. La fel, după cum știm cu toții, asigurările obligatorii diferă în funcție de câțiva parametri (vârstă, istoric daune, motor etc). Aplicația eMAG compară ofertele de la 8 societăți de asigurare. Recomandarea mea e să nu mergi pe prețul cel mai mic. Sigur, îți poți spune: „Ce contează unde am eu RCA, că oricum nu e pentru tine?!”. E o mentalitate greșită. Imaginează-ți că ești tu lovit de un conducător cu RCA la o societate cu un istoric negativ. Puțină responsabilitate nu strică, zic.

Pe site-ul eMAG completezi formularul întâi cu datele tale, apoi cu cele ale mașinii și la final alegi ziua din care vrei să fie activă asigurarea. De reținut! Polițele RCA pot fi cumpărate prin site-ul eMAG doar dacă sunt atribuite mașinilor personale.

În cele din urmă, poți opta să primești polița prin curier oriunde în țară sau să o plătești online și să o primești pe e-mail.

O opțiune utilă pe site este alerta pentru înnoirea RCA-ului. Îți lași adresa de e-mail și ești anunțat când trebuie să îți faci o poliță nouă.

***
Blogul Manafu.ro susţine campania de promovare a ofertei RCA, derulată de eMAG.

Comentează