MANAFU*

Abonamente Evensys

IQOS are noi magazine la Constanta si Bucuresti

Lumea se schimbă datorită tehnologiei. Acum 10 ani puțini își imaginau că vor face plăți, vor descuia mașini sau case, vor controla televizorul, vor chema un taxi sau vor afla cât pași au făcut ori cum au dormit noaptea trecută prin intermediul telefonului mobil. Ne uităm în viitor și vedem cum se vor schimba domenii, job-uri sau obiceiuri.

De exemplu, în domeniul comerțului deja avem multe inovații. De la banalul pop-up store până la oglinda care îți ia măsurile sau îți arată cum ți se potrivesc mai multe modele de haine. De la livrarea în aceeași zi sau chiar în 90 de minute la livrări cu drone ori cu servicii gen Uber. De la aplicația care îți arată unde e localizat un produs în magazin la aplicațiile de tip beacon care îți oferă reduceri sau informații despre produse când treci pe lângă magazin. Și exemplele pot continua.

Ce mi se pare interesant în retail este felul în care multe branduri combină online-ul cu offline-ul și, mai ales, ideea că oricât de ofertant ar fi Internetul astăzi, experiența în viața reală, în magazin, aduce un plus de valoare.

Va spuneam recent că IQOS, un brand nou pe piață, ia în serios extinderea cu magazine în țară. După o prima lansare în iunie la Cluj-Napoca, au urmat lansările din iulie la Constanța și acum la București. În acest moment, magazinele IQOS sunt plasate în centre comerciale cu mare vizibilitate: Platinia Mall (Cluj-Napoca), City Park Mall (Constanța) și AFI Palace Cotroceni (București).

Magazinele IQOS sunt gândite ca locuri de întâlnire pentru membrii comunității, brand-ul punând accent foarte mult pe ideea de socializare și comunicare. Te poți gândi la un IQOS Store ca la un living room, ca la o zonă de relaxare de tip lounge.

Vizitatorii pot beneficia aici de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și vor avea acces la cele mai recente lansări, ediții limitate și la o gamă largă de accesorii. E un loc definit de schimbare, evoluție și reinventare a experiențelor.

IQOS STORE CONSTANȚA


 
IQOS STORE BUCUREȘTI


 
Lansat în Japonia în anul 2015 și pe piața din România la finalul aceluiași an, dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator, destinat fumătorilor adulți. Dispozitivul IQOS propune un mod nou de a utiliza tutunul prin încălzire – fără ardere, fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros. HEETS sunt rezervele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

***

Acest articol a fost inpirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulți pe care îl utilizez de câteva luni.

1 comentariu

  1. Poza pe cana says:

    Foarte bine, orice alternativa la tigaretele “clasice” este bine-venita.

Comentează