M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

La iStyle, accesoriile de vacanta iti aduc gratuit un rucsac Thule

 

Prietenii de la istyle.ro au pregătit o super-promoție de vară. Cumperi – offline sau online – produse de 1500 lei și primești automat un rucsac de vacanță Thule Subterra. Detalii pe http://bit.do/RucsacDeVacanta. #rucsaculdevacanta #istyle #promotie

Posted by Cristian Manafu (Manafu.ro) on Wednesday, August 9, 2017

 
Mereu am un rucsac cu mine. Am renunțat acum câțiva ani buni la geanta de birou. Rucsacul mi se pare mult mai ușor de folosit, mai ales când ai mereu cu tine multe gadget-uri și vremea e capricioasă. Acum e soare, acum plouă! Port mereu cu mine un ultrabook, un încărcător, cel puțin o baterie externă, ocazional o cameră foto și, de ceva vreme, la „fundul sacului”, am pus o pelerină ușoară de ploaie, care se strânge într-o husă mică. Am în acest moment cel puțin 6 rucsacuri. De la modele simple până la cele de fashion și outdoor. Le iau pe plajă, pe avion, când urc pe munte sau când merg la întâlniri.

Vă vorbesc de pasiunea mea pentru rucsacuri, pentru că m-am alăturat recent campaniei “Rucsacul de vacanță”, anunțată de rețeaua de magazine iStyle. Vara și nu doar vară, avem multe ocazii de a evada din orașele aglomerate. Mergem la munte și la mare, cel mai adesea, dar ne aventurăm și în road-trips ori alegem să petrecem weekend-ul într-un city-break.

Cei de la iStyle știu cât de importante sunt accesoriile în toate plecările noastre și au gândit probabil cea mai utilă promoție din cele făcute până acum, cu produse necesare oricărui călător, care să îl susțină în toate activitățile pe care le face: huse waterproof, cabluri de alimentare, carcase, baterii externe, aparat foto și video, căști etc. de la branduri cum ar fi iOttie, Nonda, Moshi, GoPro, Leef, LaCie, Thule, Catalyst. Lista produselor participante la promoţie poate fi regăsită pe website-ul campaniei.


Partea frumoasă a promoției este cadoul oferit la cumpărături de minimum 1500 lei – un foarte util rucsac Thule Subterra 23L – Mineral. Dacă intri pe iStyle.eu și alegi produsele dorite online, când ajungi la valoarea de 1500 lei, în coșul tău e adăugat automat rucsacul. În magazin, asistenții de vânzări au grijă să nu pleci fără el.

Am putut vedea toate produsele, să mă conving că sunt utile și celui care urcă pe munte pentru a surprinde în fotografii peisaje superbe, și celui care se scufundă pentru a filma universul subacvatic. Iată ce mi-a atras mie atenția.

GoPro Karma Grip (with stabilization)

iOttie MiGo Mini selfie stick

Catalyst Waterproof case for iPhone 7

GoPro Uber case for Hero5 Black

iOttie iTap Magnetic Venu Mount

Dacă vă pregătiți să plecați în vacanță sau planuiți o călătorie nouă, vă invit să profitați de promoția “Rucsacul de vacanță”!

1 comentariu

  1. Lista e aproape perfecta pentru un concediu deosebit. As mai adauga 2 lucruri 1 un memory card si 1 hard extern pentru a salva toate filmulete si pozele din fiecare concediu.

Comentează