MANAFU*

Abonamente Evensys

Accesoriile imbunatatesc experienta

Pentru fiecare dispozitiv tech important există o serie de accesorii care îl fac să fie mai deștept „în acțiune” ori mai bun în mâinile utilizatorului. Iar piața accesoriilor este imensă astăzi. De exemplu, mulți au tremurat înainte de lansarea noilor iPhone 8 și iPhone X, în urmă cu o săptămână, când se zvonea că în locul conectorului Lightning, Apple va adopta standardul USB-C.

Ar fi fost o mișcare bună pentru utilizatori și pentru piațăa tech, în general, și mai puțin bună pentru producătorii de carcase, încărcătoare, cabluri și alte mici accesorii. Viața produselor lor ar fi fost scurtată. Au scăpat însă „nevătămate”. Pentru o vreme.

Se pare că Apple ar fi trebuit să adauge conectorul USB-C pentru a putea oferi by default încărcarea rapidă. Acum cei care doresc să nu aștepte mult până bateria ajunge la 50% grad de încărcare trebuie să își cumpere un adaptor USB-C. Dar asta e o altă poveste.

Revenind la accesorii, nu știu cum m-aș descurca fără husa cu baterie inclusă a telefonului meu sau fără multele piese ajutătoare de la GoPro ori fără boxa portabilă Megaboom. Rolul lor este să îmbunătățească experiența mea de utilizator. Chiar zilele acestea mă gândeam dacă să îmi iau camera portabilă PogoCam, care se atașează la ochelarii de soare, sau să îmi iau direct Spectacles, ochelarii creați de SnapChat.

La fel se întâmplă și cu IQOS, care acum primește un prim accesoriu în România, o husă de protecție elegantă din piele, disponibilă în mai multe culori (White, Blue, Fuchsia, Red, Orange). Are aceeași calitate cu a huselor premium pentru telefoanele smart, protejează dispozitivul cu o baretă cu închidere magnetică și permite încărcarea directă. Husa are prețul de 130 lei și poate fi achiziționată de pe magazinul online IQOS.

Lansat în Japonia în anul 2014 și pe piața din România la finalul anului 2015, dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator, destinat fumătorilor adulți. Dispozitivul IQOS propune un mod nou de a utiliza tutunul prin încălzire – fără ardere, fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros. HEETS sunt rezervele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

***

Acest articol a fost inpirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulți pe care îl utilizez de câteva luni.

1 comentariu

  1. Dan P. says:

    Intradevar, am ajuns de-a lungul timpului sa fin foarte dependenti de diversele gadget-uri si accesorii, indiferent daca vorbim despre husa de telefon cu baterie inclusa (pur si simplu adaugi o baterie la bateria pe care o ai deja), sau o husa pentru IQOS, care face nazdravania respectiva sa fie mai comoda de carat, si nu care cumva sa o rupi fiindca ai bagat-o direct in buzunar fara sa-ti dai seama.
    Fain articol. Spor in continuare!

Comentează