M A N A F U *

MANAFU*

3 zile cu promotii la putere in Revolutia Preturilor, la eMAG

Deja de ceva vreme vânez cateva lucruri la început de toamnă. Pe de o parte, bilete de avion la prețuri bune, pentru destinații îndepărtate. Pe de altă parte, produsele din campania Revoluția Prețurilor, de la eMAG. Este probabil cea mai consecventă campanie de la noi, când vine vorba de oferte la magazinele online din România.

În această toamnă, eMAG propune în perioadă 19-21 septembrie o serie largă de produse cu discount-uri până la 60%. Categoriile importante sunt laptopurile, telefoanele mobile, electrocasnicele, produsele pentru casă și multe altele.

Produse recomandate

Dacă aveai deja o listă de produse favorite pe eMAG, acum e cel mai bun moment să le verificați prețul. Iată ce mi s-a părut mie interesant.

Cărucior Sport Wunderkid Travel
Reducere 49% de la 329,99 lei. Vezi prețul.

Mașină de spălat rufe Whirlpool Freshcare
Reducere 39% de la 1649.99. Vezi prețul.

Scaun de birou ergonomic Kring Bokai
Reducere 45% de la 599,99 lei. Vezi prețul.

Campania a început în această dimineață la ora 6.45 și continuă până vineri, ora 00:59.

Pentru campaniile viitoare, vă recomand să vă instalați din timp aplicația eMAG (Android | iOS) sau să vă faceți o listă cu produse favorite. Veți primi alerte când prețurile încep reducerile sau notificări când stocurile sunt suplimentate.

Pentru eMAG, “Revolutia Prețurilor” este al doilea cel mai mare eveniment de oferte după “Black Friday”, ceea ce ne spune că e o ocazie bună să nu ratăm cel puțin câteva oferte.

***
Blogul Manafu.ro susţine campania “Revoluţia Preţurilor, derulată de eMAG.

 

Comentează