MANAFU*

Abonamente Evensys

Unde îți repari telefonul sau tableta în București

Am avut partea mea de întâmplări mai puțin fericite cu ecranele tabletelor și telefoanelor mobile. Pe scurt, am spart câteva. Cred că după optimizarea bateriilor, producătorii de dispozitive smart ar trebui să inventeze sticla care nu se sparge. Măcar atunci când îți scapă din mână pe trotuar.

Am încercat până acum mai multe ateliere de reparații. Am căutat cel mai adesea pe Google „înlocuire geam iPhone”, „înlocuire display iPhone” sau variante pe aceeași temă și am ales în final locul cel mai apropiat.

Înlocuirea unui ecran la un iPhone nu e ieftină. Ba chiar mi se pare scumpă… pentru un simplu geam. Nu știu cum e la alte telefoane de top, cum e la Samsung, LG, HTC ori chiar la modele mai populare precum Huawei, Lenovo sau Nokia. Chiar mi-ar plăcea să aflu. Eu am plătit 400 de lei.

Când s-a lansat IQFix, am primit un voucher de test. Întâmplarea a făcut să am și o ocazie să îl folosesc mai repede decât mă așteptam. Am găsit un spațiu foarte moder amenajat, la parterul clădirii America House, în Piața Victoriei, pe aceeași linie de magazine cu Starbucks și McDonald’s, două locuri de referință în centrul orașului.

Foarte bine pus la punct, magazinul IQFix are în spate o investiție de 80.000 de euro și este gândit ca un laborator deschis, unde poți urmări îndeaproape intervenția pe „cord deschis” asupra dispozitivului tău. Echipa IQFix poate rezolva probleme hardware, precum componente sparte sau daune produse de apă, dar și instalări software, transferuri securizate de date sau back-up, verificare anti-virus și altele. Diagnosticarea este gratuită și primești și reduceri dacă îți descoperă mai multe probleme.

Partea interesantă și pentru cei din afara Capitalei este că pot trimite dispozitvele cu probleme la IQFix, printr-un serviciu de curierat gratuit. Odată reparat, produsul este returnat la adresa de unde a fost colectat. În plus, fiind membru al Cosmos Group, IQFix oferă clienților posibilitatea de a preda produsul defect la oricare dintre cele 20 de magazine IQBox din Timișoara, Constanța, Brașov, Galați, Ploiești, Brăila, Baia Mare, Târgu Jiu, Giurgiu și București.

Centrul de service IQFix este deschis zilnic, în fiecare săptămână, de luni până vineri de la 09:00 la 21:00, iar sâmbăta și duminica de la 10:00 la 18:00. Mai mult, solicitările de service pot fi realizate 24/7 pe site sau pe Facebook.

În concluzie, dacă vreți un telefon la mîna a doua, nu îl cumpărați pe cel pe care îl voi pune pe OLX. Dar dacă aveți nevoie de un service cu specialiști, poziționat în centrul Bucureștiului, faceți și o vizită la IQfix. Aveți și o garanție de 6 luni!

***
Blogul Manafu.ro susține campania de comunicare a centrului IQFix

3 comentarii

  1. Buna ziua as dori și eu să repar un telefon utok cu 13.0 MP, cand se poate repara?

  2. Ayoung says:

    Telefonul meu este stri cat am în cercat sà îl pun la în càrcat si a fàcut dàndàn si nu în teleg!!??.

  3. chin says:

    adauga service centru your city https://misterfix.ro/reparatie-telefoane/

Comentează