MANAFU*

Abonamente Evensys

5 clipuri pe care trebuie să le vezi dacă vrei să faci bani din blog

În urmă cu un an, lansam împreună cu Luiza primul ghid juridic și fiscal pentru bloggeri. Poate vă sună pompos sau intrigant, însă dincolo de prima reacție avută, stă un material foarte util pentru cei care câștigă bani online și nu numai. Ghidul este valabil și pentru freelancers.

Luiza este contabil. Unul foarte bun. De câte ori am avut o întrebare, am mers la ea. Este și blogger. Poate de aceea ne-am împrietenit ușor. A devenit între timp și vlogger. Probabil e primul youtuber contabil sau contabil youtuber, alegeți voi.

Dacă sunteți mai apropiați azi de video decât de text, mergeți pe canalul ei. Aveți acolo mult material interesant. Eu am selectat acum câteva clipuri care au legătură cu zona de business din blogging. Dacă vreți să faceți bani din blogging, trebuie să le vedeți.

Ce trebuie să știi despre veniturile din articolele scrise pe blog
 

 

Ce trebuie să știi în momentul în care ajungi patron de blog
 

 

Ce obligații ai după ce ai încasat banii din AdSense
 

 

Ce greșeli să nu faci când emiți prima factură pentru o campanie
 

 

Ce trebuie să știi dacă faci reclamă pe Facebook pentru campaniile tale
 

3 comentarii

  1. TmBlog says:

    Colegu’, dar cu va fi de la 01 ianuarie 2018 cu impozilete pe drepturile de autor? Va creste impozitul ca la salariul minim pe economie chiar daca tu castigi pe luna sub aceasta valoare?

  2. Anca says:

    Am vazut-o pe Luiza si anul trecut la Webstock, iar acum am revazut-o.
    E unul din putinii contabili pe care i-am intalnit…de la care intelegi exact ce spune. Clar, organizat, util. Multumiri, Luiza!

  3. […] 5 clipuri pe care trebuie să le vezi dacă vrei să faci bani din blog […]

Comentează