MANAFU*

Abonamente Evensys

Franz, un messenger pentru toate conturile noastre

WhatsApp, Facebook Messenger, Slack, Skype, Telegram, nici nu mai știi care aplicație te bâzâie din telefon, când tu ai treaba ta la calculator. Trebuie să te oprești din muncă și să vezi cine ți-a scris pe WhatsApp, apoi închizi Facebook cu totul, tocmai ca să fii productiv, când te sună cineva să-ți spună că ți-a trimis o poză pe Facebook.

O soluție pentru a nu mai sări dintr-o aplicație în alta au găsit cei de la Franz, care au creat un messenger pentru toate celelalte. Nu chiar toate, dar destul de multe ca să te convingă să folosești această platformă comună.

Cu un design simplu, această aplicație desktop adună în mai multe tab-uri conturile tale de mesagerie instant – cele menționate anterior și Gmail, Google Calendar, Tweetdeck, LinkedIn, HipChat etc.

Destul de simplă și ușor de folosit, aplicația face foarte bine cel puțin un lucru: adună la un loc toate conversațiile tale și îți dă voie să lucrezi fără să te concentrezi la sunetele care vin dinspre smartphone. Având toată mesageria la un loc, o poți controla mai ușor. Cel puțin teoretic.

Franz se poate folosi pe sistemele care rulează Windows, MacOS sau Linux. Îl găsiți aici.

3 comentarii

  1. Romica says:

    Chiar acum am instalat “Franz” pe PC-ul de la servici. Awesome!

  2. Gabi Udrescu says:

    Recomand Rambox in locul Franz. Franz are probleme cu afisarea notificarilor.

Comentează