MANAFU*

Abonamente Evensys

Nespresso Creatista Plus, aparatul ideal pentru iubitorii cafelei cu lapte

Știind că sunt un apropiat al Nespresso și văd toate noutățile brand-ului de pe piață, un amic mi-a cerut să îi recomand un aparat pentru acasă. Amicul lucrează în domeniul digital și cumva natural i-am recomandat Nespresso Expert, aparatul care poate fi programat și printr-o aplicație mobilă. „Foarte tare”, dar poate să facă și latte și cappuccino?”, mi-a răspuns el. ”Poate!” și am început să îi vorbesc despre Aeroccino, aparatul de spumă de lapte, care te ajută să prepari mai multe rețete de cafea. ”Da, dar prepară singur cappuccino, așa la o apăsare de buton?”. ”Pai, de ce nu ai spus așa!”, a fost replica mea. Îți va plăcea cu siguranță espressorul Creatista Plus.

Nespresso are aparate pentru toate gusturile, de la modele mini până la cele profesionale. Între acestea, Creatista se adresează celor care preferă mai mult decât orice o cafea cu lapte. Un cappuccino, un latte, un macchiato ori un flat white. Mai mult, vorbesc despre un vârf de gamă, alternativa de ultimă generație la espressoarele full automate pentru acasă. Este de asemenea și primul aparat Nespresso cu care iubitorii cafelei pot realiza latte art la ei acasă. Eu am încercat la evenimentul de lansare a espressorului, unde am avut parte și de un mini-workshop cu Sebastian Ioan Farcaș, campion național la Latte Art.

 

Cu un design în stil Breville, Creatista Plus este cel mai performant aparat “pentru acasă”, foarte apropiat de claritatea și durabilitatea Nespresso Aguila 220, un aparat foarte apreciat de companii. De altfel, este pentru prima oară când tehnologia de vârf folosită pentru „spumarea” laptelui de către espressoarele profesionale a fost încorporată într-un aparat compact ce se poate folosi acasă. Este clar o foarte bună opțiune pentru cei care preferă laptele în cafea.

Ce mi se pare important de reținut este că aparatul oferă 7 variante prestabilite pentru prepararea cafelei, un timp rapid de încălzire a laptelui (de numai 3 secunde), o funcție de spumare automată a laptelui pe 8 niveluri de texturi și numai puțin de 11 opțiuni pentru alegerea temperaturii laptelui.

Cu Nespresso Creatista Plus, poți crea ușor spumă de lapte proaspăt cu textură profesională și temperatura potrivită pentru a realiza Latte Art autentic și un număr nelimitat de rețete de cafea cu lapte spectaculoase.

 

Aparatul este disponibil online sau la Nespresso Boutique (Calea Dorobanți 210, București).

2 comentarii

  1. Eu iubesc cafeaua si neagra si cu lapte. Am cativa ani mi-am cumparat un espressor si l-am tot schimbat pentru ca niciodata parca nu e suficient de bun. Acum cateva luni am renuntat si la spumarea laptelul pentru ca parca nu reusesc sa-l fac cum trebuie :))

  2. miaschildren says:

    Wow!! minunat cum am vazut ca toarna cafeaua in pahar deja mi-am inchipuit cat de bine miroasa. Apropo ma duc sa imi fac una

Comentează