MANAFU*

Abonamente Evensys

QREATOR, locul perfect pentru evenimentele oamenilor de creație

Una din cele mai frumoase clădiri din București, vila Oromolu, a devenit după renovare un loc dedicat oamenilor creativi, liderilor de opinie și antreprenorilor. QREATOR by IQOS este un loc al colaborărilor, al tehnologiei și al întâlnirilor comunității oamenilor care gândesc la fel.

Primele luni de la lansarea QREATOR au fost într-adevăr foarte pline. În doar trei luni, zeci de evenimente au fost găzduite în hub-ul creativității.

Am văzut seri de audiții muzicale, cursuri de vânzări sau de comunicarelansări de carte, workshop-uri de stil masculin ori design thinking, întâlniri cu influenceri, expoziții de fotografie, târguri de modă etc.

Am organizat deja două evenimente la QREATOR, pe două subiecte de actualitate. În octombrie, am pus în scenă INSTA NIGHT, un meet-up pentru pasionații de Instagram din București, transmis și online pe Facebook. În noiembrie, am creat o întâlnire a bloggerilor, alături de Răzvan Baciu și NNDKP, pe o temă importantă pentru orice jucător din mediul online. GDPR for Bloggers și-a propus să aducă în discuție noile reglementări europene privind datele personale.

Urmăriți agenda de evenimente aici, iar dacă aveți o idee de eveniment, mergeți la QREATOR. Există camere pentru orice idee.

***

Acest articol a fost inspirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulți pe care îl utilizez de câteva luni.

2 comentarii

  1. cici says:

    imi plac articolele tale! ar trebui sa scrii mai multe!

  2. multumesc, cici!

Comentează