M A N A F U *

MANAFU*

Insta Night

Instagram este reteaua care astazi se bucura de o mare atentie atat in randul utilizatorilor, cat si in randul brand-urilor. Aplicatia mobila de photo & video sharing a avut o crestere accelerata in ultimii ani, ajungand in prezent la 800 milioane de utilizatori la nivel mondial si la aproape 600.000 in Romania.

Urmarind atent tendintele internationale in social media si fiind promotorul multor evenimente despre mediul online, blogul Manafu.ro aduce la Qreator by IQOS, pe 19 octombrie, conceptul INSTA NIGHT, un workshop o serie de doua workshop-uri de seara despre Instagram dedicate oamenilor activi in social media.

In primul workshop – ce vine cu multe sfaturi practice – vor vorbi Alex Damian (Blogger & Fotograf), Mihai Baloianu (Visual Marketer), Silvia Dragsan (Performance Marketing Specialist, WebDigital) si Cristian Simonca (Blogu’ lui Otrava). Cel de-al doilea vine cu un format inedit. Cristian Sutu (Blogger & Fotograf) va avea o sesiune aplicata, in care participanti vor invata lucrand.

Cand: Joi, 19 octombrie, de la ora 18:00. Ora de incepere: 19:00
Unde: Qreator by IQOS, Bulevardul Aviatorilor 8A (cladirea nou renovata de langa Guvern)
Cum: Participarea la INSTA NIGHT se face doar in baza invitatiei oferite de organizator.
Locuri disponibile: Workshop 1 – 30 locuri / Workshop 2 – 12 locuri

Intrucat am ajuns la un numar de cereri dublu fata de numarul de locuri disponibile, nu vom mai lua noi solicitari de invitatii. Vom transmite live pe Facebook primul workshop, pe www.facebook.com/manafu.ro, incepand cu ora 19:00.

 

Invitatiile vor fi oferite dupa criterii alese de organizator, in principal, persoanelor active in social media (Blog & Instagram). Participarea la eveniment se face numai dupa primirea invitatiei de la organizator si confirmarea acesteia.

Sali de curs

Qreator pe harta