MANAFU*

Abonamente Evensys

Am lansat newsletter-ul Strategist

In urma cu un an si ceva, lansam blogul Strategist.ro, un loc in care imi propuneam sa strang articole despre social media. Blogul s-a bucurat de un oarecare succes si ar fi putut creste daca reuseam sa il tin actualizat in paralel cu cel personal si cu Gadgeteer.ro. Mi-am dat apoi seama la un moment dat ca tot ce fac eu in social media este mai intai legat de numele meu, apoi de Prodigy si in cele din urma de Strategist.ro.

Asa ca la inceput de februarie am combinat posturile de pe vechiul meu blog cu cele de pe Strategist.ro pentru a forma www.manafu.ro, locul in care acum vorbesc cel mai mult despre social media si evenimente – vorbesc practic despre ceea ce fac.

Am decis insa sa deschid un nou canal de comunicare sub numele Strategist: un newsletter despre social media. De ce sub Strategist? Pentru ca nu sunt singur. Pornesc acest newsletter impreuna cu echipa ZeList, alaturi de care imi propun sa popularizez si mai mult noile media. Consider ca newsletter-ul este o forma de comunicare personala eficienta si acel lucru pe care il pastrezi mai usor pentru lecturi ulterioare.

Primul numar a pornit deja catre oameni de PR din companii si agentii, urmatorul fiind programat pe 1 iulie. Daca ai un job in relatii publice, iti recomand sa te abonezi. Deocamdata, pana site-ul va fi gata, te invit sa te inscrii aici:

11 comentarii

  1. mirinel says:

    Si daca tot e un newsletter, adresa de email unde o bagam in formularul asta?

  2. Marius Sescu says:

    Eu as include si o adresa de email in formular.

  3. Marius Sescu says:

    Off-topic: cand fac clic pe titlul unui post ar trebui sa imi deschida pagina postului, ceea ce la tine nu merge, noroc de linkul de la numarul de comentarii.

  4. Da, e o problema de la font. Acum trebuie sa ma hotarasc daca bag Permalink langa comentarii sau daca renunt la font. Poveste lunga…

  5. Este acum! A scapat nesalvat cand scriam postul in acelasi timp cu mutarea blogului pe alt hosting.

  6. Se vede doar la anumiti oameni! 😉

  7. mirinel says:

    Am inteles. Discriminare pozitiva 🙂 Ce smecher esti.

  8. Pyro says:

    Si daca nu lucram nicaieri, dar tot suntem interesati? 🙂

  9. ana says:

    Mi-am trimis si eu datele in formular insa daca nu il primesti (pt. ca mi-a dat un mesaj bizar dupa completare), te rog frumos trimite-mi si mie newsletter-ul Strategist. Adresa de e-mail –> din comentarii.
    Multumesc frumos,
    Ana

  10. […] Articol publicat initial in newsletter-ul Strategist. […]

  11. […] am colaborat, corespondat sau m-am intalnit la diverse evenimente si celor care erau abonati la Strategist Newsletter anul trecut (practic ce fac acum continua ce am inceput atunci). Acesta fiind audienta vizata de […]

Comentează