MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Septembrie 2011)

Ma uitam la ultimele cifre despre social media si ma intrebam: Oare Facebook isi atinge incet-incet limitele? Ma gandesc ca va ajunge la 4 milioane de conturi deschise in Romania anul acesta, insa nu vad de la acest prag o crestere accelerata. Ultimele luni nu i-au fost foarte prolifice, dar putem pune asta pe seama vacantei de vara. Ma bucur ca LinkedIn a trecut de 500 de mii de conturi deschise in Romania. In rest, mai toti scad, TPU se tine pe pozitie, iar blogurile si Twitter avanseaza foarte incet.

6 comentarii

  1. Mă şochează tpu, cu numărul de proşti pe care-i strânge în fiecare lună.

  2. Din cifrele astea se înţelege că sunt foarte mulţi useri care nu fac nimic cu facebook sau intră foarte rar, nu?

  3. Laura says:

    In mod normal, zic eu, cei de pe hi5, cu timpul, se vor muta pe Facebook, deci mai are de unde sa primeasca o felie mai mare.

  4. ghi says:

    nu crezi ca sunt multi pe facebook care au si hi5? poate nu e asa relevant ce ai spus tu.

  5. Iudit KOVACS says:

    “numărul de proşti pe care-i strânge în fiecare lună.”….. fiecare ii aduce in portofoliu cate 120$, asta e valoarea unul profil de Fb. Si al tau este atat, si al prietenilor pe care ai invitat acolo……….. daca ai 200 de prieteni Valoare echipei este 24000$, ………..bine inteles ca ai lui a proprietarului…………
    Daca ati stii cate de mare putere economica este acest site……….poate v-ati mai gandi sa-l mai titulati ‘tpu”…… si ai fi si mai sochata.

  6. Un studiu pe care il gasesti azi la mine pe blog iti raspunde la intrebare!

Comentează