Manafu Mobile

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Ce pregateste eMag pentru Black Friday

“Am vazut depozitul! S-au pregatit bine de tot pentru Black Friday”, comenta langa mine cineva astazi la NetCamp. Vorbea, fireste, despre eMag, magazinul online care a deschis anul trecut apetitul romanilor pentru reducerile de Black Friday, iar anul acesta a pregatit cel mai mare pachet de oferte speciale. Si cel mai variat. Vor fi oferte si pentru carti, jucarii si chiar turism. Si inca ceva, anul acesta toata lumea asteapta sa vada ce face eMag.

“Majoritatea umfla preturile inainte, ca apoi sa faca reduceri”, este un curent de opinie des intalnit in online zilele acestea. Va recomand sa verificati de astazi preturile in categoriile de produse pe care le “vanati” si sa le comparati cu cele din ziua reducerilor. eMag m-a asigurat ca sunt pe bune toate reducerile lor.

Si ca tot aminteam de categorii, am intalnit si intrebarea: “Ce categorii de produse vor intra in promotii?” eMag mi-a spus ca vor fi reduceri la toate categoriile de produse, la toate nivelurile de pret si perfomante, iar stocurile sunt generoase. Vedeti aici.

eMag are un “War Room” pe blogul lor, unde vor veni cu noutati in timp real. De urmarit! La fel si ghidul de shopping pentru Black Friday ilustrat in infograficul de mai jos. Retailer-ul mi-a spus ca Vinerea Neagra este doar inceputul campaniilor de iarna si al sezonului de cumparaturi. In decembrie, urmeaza iarasi niste campanii si evenimente de shopping.

 

4 comentarii

 1. Cristi says:

  Scriau unii prin comentariile unui TV samsung ca pretul actual de 2599ron e pregatirea pt BF avand in vedere faptul ca, cica, acu 1-2 saptamani costa 2199. probabil doar un caz izolat … sa nu

 2. Pokeratu says:

  Eu am urmarit cateva produse care ma interesau si nu au existat modificari de pret, dar la flanco, nu emag. Oricum nu merg site-urile… 🙂

 3. Ciprian Chiripuci says:

  e aproape ora 1 AM.
  Emag ne spune in continuare ca black friday incepe…dimineata…;
  evomag e cazut (de la 00.00),
  pcmag e cazut,
  la pcgarage am vazut niste reduceri cam penibile (pentru un BF) pe la 12.30, acum s-ar putea sa fie si ala cazut, caci tot asteapta sa se incarce… 🙂 E drept ca ei ne promit oferte noi la fiecare 6 ore…sa-i credem pe cuvant.
  marketonline cazut…
  oktal cazut (dar sunt singurii care au un Error 404 special creat)…
  domo cazut,
  altex are o pagina statica in care ne spune ca BF respira greu…
  oare e un studiu de piata reprezentativ, sa ma opresc aici? 😀

  Oricum, sper ca dimineata sa fie o alta situatie, caci so far imaginea este destul de incetosata…

 4. surpriza se refera la o noua categorie de produse ce vor fi comercializate incepand cu Black Friday) telefoane toate produsele electronice si electrocasnice
  mariana dinita