M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Reteaua Vodafone Romania a fost testata de nemtii de la P3 communications

Reteaua Vodafone a fost certificata de auditorul P3 communications pentru “cel mai bun acces la paginile de Internet” si “cea mai stabila conexiune de navigare pe Internet”, de pe smartphone, dintre toate retelele GSM/UMTS din Romania. “Reteaua rosie” a inregistrat cea mai mare viteza de transfer de date, atat pentru smartphone, cat si pentru modem-urile Mobile Broadband.

Campania de masurare a performantei retelelor a fost derulata intre 6 noiembrie si 15 decembrie 2012, in 19 orase, in conditii mobile si statice, de catre P3 communications.

“P3 communications a desfasurat o auditare independenta a performantei retelelor radio mobile din Romania, din perspectiva utilizatorului final. Toate retelele testate au fost masurate folosind echipamente identice. Testele au fost executate intr-un vehicul in miscare, alternand miscarea cu stationarea in punctele de interes din orasele verificate. Metodologia de test, precum si rutele si zonele statice au fost selectate independent de catre p3 communications”, spune comunicatul Vodafone.