M A N A F U *

MANAFU*

eMAG lanseaza festivalul reducerilor de vara

showroom-emag

Dupa o experienta din ce in ce mai mare, la nivel personal, in shopping-ul online, tind sa cred ca pe acest teritoriu, vor avea de castigat comerciantii care vor sti sa combine ofertele si promotiile cu un branding sanatos (sustinut de un customer care serios). O sa va povestesc despre noile tendinte in comertul online cu o alta ocazie.

Acum vreau sa va spun despre o noua ofensiva “impotriva” preturilor lansata de eMAG astazi. Timp de trei zile doar (zic sa va grabiti!), pe eMAG.ro are loc Summer Fest, o campanie promotionala ce promite reduceri de pana la 40% pentru tablete, televizoare, electrocasnice, cosmetice, jucarii si multe altele!

Mie mi-au atras atentia laptop-urile la 1000 lei (sau la preturi apropiate), numai bune pentru cei care se intorc din toamna la scoala sau vor sa isi schimbe vechiul desktop si nu au un buget foarte mare.

M-am uitat apoi la televizoare. Sunt cateva Smart TV care au reduceri foarte bune, de 30 – 40%. Si nu in ultimul rand, m-am uitat si la camerele foto, fiind interesat de achizitia unui aparat de vacanta.

Daca va continua in acest ritm, eMAG are sanse mari sa ne schimbe obiceiurile de cumparare si felul in care ne facem bugetele personale. Pe de alta parte, aceasta promotie poate intra usor in seria de initiative “Back to School”, care creste de la an la an si la noi.

Zic ca ne asteapta lucruri interesante in comertul online. bani sa fie!

button-250-wide

***

Blogul Manafu.ro este implicat in promovarea campaniei “Summer Fest”, desfasurata de eMAG.

Sursa foto: NWRadu.ro