M A N A F U *

MANAFU*

eMAG pregateste cea mai mare oferta pentru Black Friday

emag-black-friday

Cam cât de mare credeţi că va deveni fenomenul Black Friday în România? – aceasta este întrebarea. După luni în care am văzut multe oferte speciale şi campanii de discount-uri tactice pe timpul verii, ne apropiem de Revelionul Reducerilor – Black Friday 2014.

Ca în fiecarea an, tonul acestei sărbători este dat de eMAG.ro, comerciantul online care a făcut cunoscută pe plan local această găselniţă americană, creată să dea un impuls vânzărilor înainte de sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Anul acesta, compania a anunţat că va organiza, pe 21 noiembrie, cea mai mare campanie de reduceri de până acum, estimând că va vinde în jur de 450.000 de produse: de la telefoane la anvelope, de latelevizoare la parfumuri, de la cărţi la jucării şi multe altele. Multe produse se vor da foarte repede. Mă aştept să văd “sold-out” foarte devreme iPad Mini la 699 lei, televizorul 4K la 1.999 lei, consola PS4 la 999 lei şi ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear Fit la 299 lei.

Cum să nu ratezi ofertele eMAG

Am fost alături de eMAG şi acum doi ani. Îmi aduc aminte că atunci oamenii stăteau noaptea şi dădeau “refresh” site-ului în aşteptarea ofertelor. Schimbarea a venit însă dimineaţă. Ştiam, dar nu puteam spune. Acum însă va pot anunţă doar că Black Friday la eMAG va începe după 6AM. Măcar să dormiţi liniştiţi ori să va treziţi din timp şi să va pregătiţi mobilul, laptopul,tabletă şi vreo două carduri. O să fie o zi memorabilă.

Cum vă mai puteţi pregăti pentru a comanda rapid? Dacă încă nu aveţi cont pe eMAG.ro, vă recomand să vă faceţi chiar acum. Completeaţi cu adresa de livrare unde doriţi să primiţi produsele comandate în ziua de Black Friday. Apoi când se va da startul vineri dimineaţă, veţi plasa comanda din doar 2 click-uri. Şi nu uitaţi de Ghidul de Supravieţuire de Black Friday. Este un instrument util atât pentru cei care au deja experienţă în achiziţiile online, cât şi pentru cei care abia acum intră în jocul ofertelor bune.

Dacă anul trecut eMAG a vândut maşini de Black Friday, oare ce va mai vinde acum?

4 comentarii

  1. Șerban says:

    TLDR, îți răspund la ultima întrebare: produse pe care nu le cumpără nici dracu’ tot anul sau la care s-au gândit să mai taie din adaosul comercial ori să le vândă la preț de achiziție, ca să scape de stoc. Pe scurt, minciunele, ca în fiecare an.

  2. Mariana says:

    S-ar putea sa vanda articole de fashion.

  3. Diana says:

    Eu nu gasesc in oferta lor de Black Friday e-readere. Toate e-readerele la reducere sa apeleze la mine!

  4. […] eMAG pregateste cea mai mare oferta pentru Black Friday | M A N A F U * […]