M A N A F U *

MANAFU*

“Revolutia Preturilor” se intoarce la eMAG

aplicatia-emag

Acum o săptămână, voiam să cumpăr un televizor nou. Nu s-a întâmplat nimic rău cu cel vechi, doar că îmi doream să fac un upgrade de tehnologie. Am căutat deci cel mai bun preţ. Mi-am amintit apoi că deja, periodic, eMAG are programe cu oferte speciale şi că mai bine mai aştept un pic. Aşteptarea, nu prea lungă, s-a dovedit a fi una inspirată. Televizorul dorit va fi la reduceri: LG 106 cm, Full HD, la 1.399,99 lei. Discount-ul este de 300 de lei. O altă reducere pregătită este cea pentru HTC One, Dual SIM, varianta Silver, la 1.439,99 lei (-15%).

Începând de mâine (marţi), timp de trei zile, eMAG reia programul “Revoluţia Preţurilor”, ce cuprinde discounturi “revoluţionare” (că să-i citez) la zeci de mii de produse. O noutate interesantă este aceea că preţurile sunt anunţate mai devreme în aplicaţia mobilă şi apoi pe site. Am mai văzut această tactică şi la magazine din US, care lansează ofertele prin aplicaţie şi trimit un mesaj prin push notification. Rezultatul? În cazul meu, de multe ori o cumpărătură din impuls, dar şi o reducere semnificativă.

Instalează aplicaţia eMAG: iOS | Android

eMAG “atacă” aşadar inteligent zona mobile, având deja câteva rezultate interesante în zonă. De Black Friday, de exemplu, până la ora 18.00, 15% dintre comenzi au fost făcute de pe mobile, iar mobisite-ul înregistrase deja 1,1 milioane de vizite. Noua frontieră, aplicaţia mobilă ar putea atrage anumite segmente de cumpărători, aşa cum m-am declarat eu mai sus. Deci este de urmărit.

Pentru mâine, eu va sfătuiesc să aveţi ultima variantă a aplicaţiei eMAG (cu update la ultima versiune, dacă e instalată mai demult), să urmăriţi site-ul şi contul de Facebook pentru ora de începere şi să fiţi cu ochii pe ecranul smartphone-ului.

button-aici

***
Blogul Manafu.ro susţine campania “Revoluţia Preţurilor, derulată de eMAG.