M A N A F U *

MANAFU*

Vodafone, certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie din Romania (P)

vodafone-p3

Pentru a cincea oară, Vodafone România a fost certificată de către auditorul independent P3 Communications pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date şi telefonie mobilă, după măsurări efectuate în toate reţelele mobile din România.

P3 Communications este filiala a P3 Group, un concern de consultanţă german, ce acoperă mai multe industrii. În zona telecom, auditorul este recunoscut în Germania, Austria şi Elveţia pentru “connect Netztest”, un studiu ce se bucură de o apreciere foarte mare în domeniu şi e acceptat ca un standard al pieţei.

În comparaţie cu alte reţele din România, măsurătorile arată că reţeaua Vodafone a obţinut certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât şi pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark România, desfăşurat de auditorul independent P3 Communications.

Campania de testare a reţelelor s-a desfăşurat în 15 oraşe mari din România: Arad, Bacău, Brăila, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara, precum şi pe şoselele dintre aceste oraşe.

Metodologia testării, precum şi traseele şi zonele fixe au fost selectate independent, de către P3 communications, iar toţi operatorii au fost notificaţi în acelaşi timp, în avans.

Sursa foto: Alex Radescu

2 comentarii

  1. Marius says:

    Da, advertiserii se chinuie să păstreze vechea poziționare pe piață: Vodafone – cel mai bun sunet, Orange – cele mai bune prețuri.
    Dar de când Vodafone blochează porturile pentru VoIP și Digi are prețuri mai mici decât Orange, s-a cam dat peste cap toată tărășenia 🙂

  2. Adi Lupu says:

    Vodafone Romania ar trebui sa imbunatateasca serviciul de Relatii cu clientii dar si aplicatia MyVodafone.