M A N A F U *

MANAFU*

eMAG are o super-promotie de Paste

magia-sarbatarilor-de-paste

Clar de anul acesta ne trebuie o strategie personală pentru a “consuma” cele mai bune promoţii online. Mă gândesc chiar că, în curând, mulţi oameni vor cumpăra din ce în ce mai puţin spre deloc offline, mutându-şi obiceiurile de cumpărare online. Şi nu pentru că e mai comod şi modern, ci şi pentru că ofertele şi promoţiile curg deja în valuri.

Am văzut deja producători din zona electro care încurajează cumpărăturile pe Internet prin diferenţe de preţ decisive. Acelaşi produs, dar cu un avantaj la preţ imbatabil dacă îl achiziţionezi online. Mai mult, în momente de aglomeraţie maximă, cum sunt sărbătorile, vrei parcă să fii mai liniştit şi la un click distanţă.

Pe acest trend se înscrie acum şi eMAG cu promoţia specială “Magia Sărbătorilor de Paşte“, ce se desfăşoară între 7 şi 9 aprilie. Mizează pe faptul că avem de făcut cadouri pentru cei dragi sau vrem să ne înnoim, cum e tradiţia, şi vine cu reduceri la mii de prodese şi în plus cu 10% card cadou la orice comandă. Dacă faci comanda din aplicaţia de pe mobil, valoarea cardului cadou creşte la 15%.

button-250-wide

Am şi câteva idei de cadouri de paşte. Pentru copii, bicicletă Kinderkraft la 129,99 lei. Pentru ele, smartphone-ul Samsung Galaxy S5 4G, cu 16GB memorie şi procesor quad core la doar 1699,99 lei. Iar pentru ei, maşină de spălat rufe SLIM Whirlpool al 6-lea simt, capacitate 6 Kg şi clasa A++ la doar 999,99 lei.

Sunt doar câteva repere de preţ. Eu vă invit să consultaţi întreaga ofertă şi să reţineţi că aplicaţia de mobil vine cu avantajele ei.

***
Blogul Manafu.ro este implicat în promovarea campaniei “Magia Sărbătorilor de Paşte”, desfăşurată de eMAG.