MANAFU*

Abonamente Evensys

Fort Minor lanseaza un clip filmat la 360°

După o pauză de 10 ani, Fort Minor, proiectul lui Mike Shinoda de la Linkin Park, revine cu piesa Welcome si cu un inedit clip video filmat la 360 de grade. Clipul este disponibil pe YouTube și poate fi “navigat” atât pe desktop, cât și pe telefonul mobil.

Va recomand să-l încercați în aplicația YouTube de pe smartphones. Mai mult, cei care dețin “ochelarii” Google Cardboard pot experimenta clipul în realitatea virtuală.

Piesa este disponibilă pentru download gratuit aici.

2 comentarii

  1. Una dintre trupele mele preferate, mă bucur că Mike a avut timp să se reapuce de muzică solo.

  2. La fel de interesanta precum tehnologia utilizata in productia acestui videoclip este si campania post-lansare de promovare si vanzare a single-ului.

    Zidul din videoclip este construit din 1000 de vinyl covers peste care s-au folosit spray-urile colorate astfel incat sa rezulte operele respective de arta stradala. Fiecare bucatica din zid reprezinta acum imbracamintea vinylului pe care se regaseste single-ul “Welcome” + un poster cu zidul integral si poarta autograful lui Mike Shinoda in original.

    Vinylul unicat a fost inclus in cateva versiuni de pachete deluxe disponibile pe site-ul oficial: http://www.fortminor.com.

    Concluzionez prin a spune ca revenirea Fort Minor, cu tot hype-ul creat si actiunile pre/post lansare sunt un exemplu de campanie reusita de marketing, care este gandita in prefecta concordanta cu imaginea reala a artistului si mesajul pe care acesta vrea sa il transmita, prin toate proiectele pe care isi pune amprenta.

    #WelcomeFM

Comentează