M A N A F U *

MANAFU*

Cum sa nu ratezi cele mai bune oferte eMAG de Black Friday

black-friday-emag

Mai este o zi până la Black Friday 2015 la eMAG.ro Și oamenii par să se pregătească pentru cea mai lungă zi de cumpărături din an. E un subiect “hot” și cei interesați de cele mai bune oferte încep să își facă strategia de achiziție, pentru că -nu-i așa? – nu vrem să pierdem reducerile importante.

Întrebarea mea este: Cum te pregătești tu de Black Friday?

Încă de anul trecut, eMAG a intuit nevoia unui ghid de cumpărături care vine să îți arate cum să te pregătești pentru ziua de festival de shopping. Este un instrument util atât pentru cei care au deja experiență în achizițiile online, cât și pentru cei care abia acum intră în jocul ofertelor bune.

Cum te poți pregăti pentru a comanda rapid? Dacă încă nu ai cont pe eMAG.ro, îți recomand să îți faci chiar acum. Completează cu adresa de livrare unde dorești să primești produsele comandate în ziua de Black Friday. O altă variantă ar fi să folosești aplicația mobilă. Avantajul este că vei primi notificări directe (push notification), ceea ce te ajută să finalizezi mai repede comanda.

La ce reduceri să te aștepți?

Anul acesta, pe 20 noiembrie, eMAG va veni cu o ofertă generoasă, ce include 17.000 de televizoare, 60.000 de smartphones și 15.000 de laptopuri printre multe alte produse. Dintre acestea, îți pot da eu acum în premieră câteva reduceri speciale:

• iPhone 6 Silver – 1999,99 lei
• Consolă Microsoft Xbox ONE + Joc FIFA 16 – 999,99 lei
• TV 152cm, 4K, smart UE60JU6000WXXH Samsung – 3.499,99 lei (redus de la 6.999,99 lei)
• iPad Mini 2 Space Gray – 699,99 lei
• Flash SSD Kingston V300 2.5″, 120GB, SATA 3 – 99,99 lei

Nu uita să fii atent la pagina dedicată!

black-friday

***

Blogul Manafu.ro este implicat în campania eMAG cu ocazia “Black Friday”

2 comentarii

  1. Sunt conectata pe contul de la emag si incerc de minute bune sa gasesc cateva dintre produsele despre care deja stim ca vor fi scoase la promotie, doar ca nu dau de ele nici cum 🙁 stie careva la ce ora se da starul vineri dimineata?

  2. Produsele vor fi disponibile cand se activeaza Black Friday pe 20 nov.