M A N A F U *

MANAFU*

eMAG relanseaza Revolutia Preturilor

reduceri-emag

Începutul de an reprezintă pentru mulți dintre noi un nou sezon de cumpărături smart. Ianuarie este cunoscută drept o lună a promoțiilor, în care pot fi achiziționate multe produse și servicii la prețuri foarte bune.

În acest nou sezon, eMAG revine pentru clienții săi cu una dintre campaniile sale de tradiție. Revoluția Prețurilor aduce ca de obicei zeci de mii de produse la oferte foarte convenabile, în categorii diverse (mobile, tablete, laptopuri, electrocasnice mici și mari, îngrijire personală, televizoare, produse pentru bricolaj, decorațiuni și articole pentru casă, produse auto, birotică și papetărie, articole sportive, ceasuri, fashion, cărți).

Reducerile din această nouă campanie ajung până la 50% și vor fi valabile până pe 21 ianuarie. Deci mai aveți câteva zile de “vânat” ofertele.

Eu vă recomand telefonul Samsung GALAXY S6, de 32GB, în versiune Black, la 2,249 lei, laptopul Dell Inspiron 3552, cu procesor Intel Pentium N3700 1.60Ghz, Braswell, ecran de 15,6″, memorie de 4GB și hard de 500GB, la 1,200 lei sau un tricou polo Lacoste, cu mâneca lungă, pentru bărbați, la 265 lei.

oferte

Spor la reduceri!

***
Blogul Manafu.ro susține campaniile promoționale derulate de eMAG.