M A N A F U *

MANAFU*

Ce produse vor fi la reduceri de Black Friday la eMAG

Mai este o zi până la ziua cea mare. Mâine avem Black Friday la eMAG, ziua cu un milion de produse la ofertă. Întrebarea de pe buzele tuturor este “La ce oră se dă startul?”. Nu vă pot spune, din păcate, însă pot să vă șoptesc că o idee bună ar fi să aveți instalată aplicația mobilă eMAG (Android | iOS). Veți primi o alertă în timp real. Și dacă ați știut să vă puneți deja în coș produsele dorite, aveți mari șanse să le luați de la prima oră. Vă invit să mai aruncați un ochi și pe ghidul de supraviețuire realizat de eMAG.

După ce câțiva ani am vânat produse Apple pentru uz personal sau la birou, acum mă voi uita în zona electrocasnicelor și îmi voi păstra o parte din buget și pentru cumpărături de impuls. A se citi “lucruri de care aveam nevoie și uitasem de ele” ori “lucruri de care nu am nevoie neapărat dar sunt draguțe”.

Sunt chiar curios ce categorii noi și surprinzătoare pregătește eMAG. În fiecare an vin cu ceva neobișnuit. Ce am aflat eu acum pentru voi este doar o mică, mică parte din produsele lor hero.

oferte-black-friday-emag

 

Voi ce doriți să cumpărați de la Black Friday?

button_aici-vor-fi-ofertele