M A N A F U *

MANAFU*

Cum te pregatesti pentru Black Friday la eMAG

emag-black-friday-2016

Finalul acestei săptămâni ne aduce cea mai mare sărbătoare a reducerilor online, Black Friday. Deși este un fenomen mondial de mulți ani, pornit evident de americani, ziua celor mai bune oferte a prins rădăcini la noi abia în 2011, când eMAG a anunțat primul eveniment de shopping local. Sunt deci 5 ani de atunci, 5 ani de când, în luna noiembrie, milioane de oameni așteaptă ofertele eMAG. De altfel, puțini știu ca liderul pieței de e-commerce din România a purtat negocieri cu diverși producători și furnizori timp de 10 luni, pentru a oferi într-o zi cele mai bune prețuri.

Anul acesta, oferta eMAG de Black Friday va include un milion de produse din categorii variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

Cum să prinzi cele mai bune oferte la eMAG

În multe campanii eMAG, am recomandat să faceți întâi o “prospecție” pe “teren”. Mai direct spus, ar fi bine să vă orientați spre produsele dorite și să le marcați ca favorite, în contul eMAG online. Eventual, folosiți contul de client și puneți în coș ce v-ar plăcea să cumpărați. Mai mult, încurajez utilizarea aplicației mobile (Android | iOS) atât pentru notificările directe legate de reduceri, cât și pentru o achiziție rapidă.

Acum doi-trei ani, am ratat una dintre ofertele bune. Am ieșit puțin dezamăgit din atmosfera Black Friday, în acea dimineață. Pe la prânz, fiind în pauza unui eveniment, am văzut ca eMAG tocmai anunțase online că a suplimentat stocurile. Noroc. Produsul revenise in oferta si am reusit sa il comand direct de pe telefon.

Verificați deci și peste zi site-ul și rețineți că în ultimele campanii eMAG, ofertele au venit mai întâi în aplicația mobilă. Este deci foarte posibil să se întâmple la fel și acum.

Ai de altfel un ghid de supraviețuire care să te ajute să treci cu bine și ușor peste ziua ofertelor eMAG de Black Friday.

button_aici-vor-fi-ofertele

 

***
Blogul Manafu.ro susţine campania Black Friday, derulată de eMAG.

1 comentariu

  1. […] este o zi până la ziua cea mare. Mâine avem Black Friday la eMAG, ziua cu un milion de produse la ofertă. Întrebarea de pe buzele tuturor este “La ce oră se dă startul?”. Nu vă pot spune, din […]