M A N A F U *

MANAFU*

Inceputul de an aduce Revolutia Preturilor la eMAG

De ceva vreme, se pare ca începutul de an vine la noi cu zăpadă și o nouă rundă de oferte speciale de la eMAG, reunite în campania ”Revoluția Prețurilor”. Dacă zăpada din oraș nu e pe placul tuturor, sper să se bucure cât mai mulți de cele trei zile de prețuri reduse până la 50%.

Ca de obicei, ofertele cuprin o gamă foarte largă de produse. Laptopuri, televizoare, electrocasnice, articole pentru casă și grădină, cosmetice și produse pentru copii, iată doar câteva dintre categoriile în care veți găsi multe reduceri.

Eu vă recomand, de exemplu, un laptop Lenovo Ideapad, cu procesor Intel Premium, 4GB RAM, Free Dos, la 999,99 lei, redus cu 23% de la 1299,99 lei ori o saltea superotopedică Green Future Viva, de dimensiune 160 x 200 cm, la 499,99 lei, redusă cu 50% de la 999,99 lei.

Campania a început în această dimineață la ora 7.00 și continuă până joi, 20 ianuarie, ora 01:00.

Pentru viitor, vă îndemn să vă instalați aplicația eMAG sau să vă activați push notification, dacă deja o aveți. Funcționează pe Android și iOS. De multe ori, reducerile încep mai întâi în aplicație și apoi pe site, primiți alerte când s-a dat startul la oferte sau notificări despre stocuri noi ori alte informații utile. Pentru cei mereu grăbiți, care știu ce caută, aplicația e foarte utilă.

3 comentarii

 1. SirNeo says:

  Teapa tipic Romaneasca…..

  Samsung Galaxy S7 are o oarecare reducere, dar nu de la 3300. Este redus de la 2400 la 2300 (asadar 100 lei).
  Pe celalalt site al lor, PCGarage detinut tot de catre eMag, gasesim Galaxy S7 FARA REDUCERE, la pretul full de 2350 lei.

 2. Ai o reducere. Nu e cea pe care ti-o doresti tu, dar e o reducere.

 3. SirNeo says:

  Eu nu contest faptul ca e reducere dar nu inteleg de ce pana ieri, alataieri telefonul ala costa 2400 si acuma l-au urcat la 3300 ca sa pare reducerea mai mare. Acelasi lucru l-am observat si pentru alte produse pe care le aveam in lista de favorite