M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Calatoresti prin tara si faci un bine

Mulți tineri români aleg programele Work & Travel pentru a vedea țări străine. Acum au ocazia de a participa la programul inedit Împreună curătăm România Călătorind. Vor călători în țara lor și vor ajuta la restaurarea obiectivelor turistice.
În 2017, pentru al patrulea an consecutiv, CIF face curățenie în țară, lansând programul “Împreună Curățăm România Călătorind!”, de data aceasta pentru a reda frumusețea unor obiective turistice la nivel național.

Călătorește în țara ta, făcând un bine

Mulți români se implică în cauze de bine. Mulți prieteni sau colegi dedică timp pentru a-i ajută pe alții. Mulți dintre oamenii Internetului ar dona din timpul lor pentru fapte bune. Cu ei și cu mulți alți oameni implicați în societate vorbește CIF acum. Pentru că noua campanie oferă ocazia de a vizita țara și a face un bine.

Orașele și obiectivele turistice care vor fi vizitate și curățate de câștigători și echipa CIF sunt:

Sibiu (Fântâna cu grilaj): 24 – 26 martie 2017
O replică a fântânii originale atestată prima dată la 1538 și demolată în vremea comunismului.

Alba Iulia (Obeliscul Horea, Cloșca și Crișan): 7 – 9 aprilie 2017
Ridicat în 1937 din inițiativa Societății ASTRA, cu contribuția populației, monumentul a fost închinat memoriei conducătorilor răscoalei de la 1784-1785, Horea, Cloșca și Crișan.

Hunedoara (Monumentul siderurgistilor): 21 – 23 aprilie 2017
Ansamblul statuar dedicat muncitorilor din Hunedoara, ridicat în urmă cu mai bine de 40 de ani și amplasat în faţa uneia dintre porţile principale ale vechiului combinat.

Mangalia (Platoul din fața Casei de Cultură): 12 – 14 mai 2017
Casa de Cultură din Mangalia a fost construită între anii 1959 și 1962. Pe fațada sa pictorul Jules Perahim și sculptorul Mac Constantinescu au creat un mozaic de 300 mp, compus din 3.150.000 de piese ceramice.

Cum te poți implica?

Dacă ești unul dintre cei care vor să se implice, vino pe pagina de Facebook a CIF și completează formularul de acolo, cu datele personale, locul în care vrei să mergi și răspunsul la întrebarea „De ce vrei să readuci la viață acest loc?”.

Vei putea vizita un oraș din țara ta alături de cineva drag și, în același timp, vei participa activ la recondiționarea unor monumente importante locale. Poți deci câștiga una dintre cele 4 excursii de 3 zile. Înscrierile au început pe 3 martie și durează până pe 30 aprilie.

Participanții în programul “Împreună Curățăm România Călătorind!” vor fi aleși prin tragere la sorți dintre cei 30 de finaliști selectați într-un proces de preselecție. Atenție așadar cum motivezi dorința de a participa. Pentru o înscriere de succes, îți recomand să consulți regulamentul de participare disponibil aici.

Mediul înconjurător face bine sănătății comunităților

Un oraș cu clădiri frumoase e mai sănătos arată studiul „Cum un mediu mai frumos ne influențează starea de bine” comandat de Cif si dezvoltat de Unilver Global, in colaborare cu psihologul britanic Simon Moore. Oamenii sunt mai relaxați și simt mai bine, satisfacția față de traiul în oraș crește și chiar speranța de viață e mai mare. La urma urmei, e vorba de calitatea vieții.

***
Blogul Manafu.ro susține campania de comunicare “Împreună Curățăm România Călătorind!”, lansată de Unilever pentru brand-ul Cif

2 comentarii

  1. nice says:

    O idee foarte buna, ar terbui organizate mai des.

  2. verzuliu says:

    O initiativa de laudat. Ne-am inscris mai multi din echipa noastra dar nu pentru a castiga ci pentru ca sustinem pastrarea a ceea ce ne-a lasat istoria precum si natura.