M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Concurs: Castiga o vacanta all-inclusive in Romania si multe alte premii de la VEKA Romania

În urmă cu doi ani, mă alăturam campaniei #LaFereastraMea, inițiată de VEKA România, în rol de promotor și jurat al unui concurs inedit și simpatic. Sunt și anul acesta alături de brand și de noul său concurs de fotografie.

Dacă în anii trecuți am invitat oamenii să ne arate emoțiile pe care le simt în față ferestrelor (2015) și apoi să descopere locurile de vacanță din propriile orașe (2016), acum dorim să creăm Atlasul României frumoase de la fereastra noastră. Să realizăm o colecție de fotografii cu locurile frumoase văzute de la ferestrele românilor.

Participă la concursul VEKA România!

Sunt multe locuri frumoase în România. Pe unele le cunoaștem bine, pe alte le descoperim întâmplător. Găsim locuri deosebite oriunde în jurul nostru și chiar ne imaginăm, singuri peisaje de poveste, dimineața de pildă, când deschidem geamul, acasă, în oraș sau la o pensiune ori hotel de la munte, de la mare, de oriunde din țara.

Caut alături de VEKA aceste imagini personale, locurile care aduc liniște, inspirație sau o adevărată “pictură” a ceea ce ne înconjoară. Va invit de aceea să fiți alături de noi!

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați o fotografie personală pe site-ul competiției, însoțită de o descriere scurtă și nominalizând locul în care a fost realizată. Imaginea trebuie să includă cadrul de fereastră și un peisaj, un parc, un momnument, o piață etc., având căa temă România frumoasă văzută de la fereastră. Apoi, ajută să o distribuiți și pe Facebook și mai ales să vă invitați prietenii să vă voteze fotografia pe site-ul campaniei.

Premiul cel mare este o vacanță all-inclusive într-un loc din România. Acesta va fi acordat în urmă jurizării de către un grup de fotografi profesioniști și reprezentați ai VEKA, la finalul campaniei. Mai avem premii acordate prin tragere la sorți bilunar, cu câte 3 seturi de genți de voiaj, și săptămânal, cu câte 5 set-uri de călătorie (pernă de voiaj, earplugs, sistem de securizare bagaje). Va mai fi acordat un premiu special, o mini-cameră Lomography, participantului care a strâns cele mai multe voturi pe o fotografie.

Concursul este deschis până pe 30 septembrie. Detaliile complete sunt disponibile pe site-ul campaniei.

Succes!

1 comentariu

  1. Eveline says:

    E bine. Firme straine promoveaza Romania…romanilor. La mai multe.

Comentează